Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg úgy, hogy senkinek se fájjon?
Figyelt kérdés
Két lányt szeretek. Mindkettőt közelről ismerem, és mindkét lány szerelmes belém. Igazándiból választanom kellene a kettő közül de viszont fájdalmat ezzel nem szeretnék okozni. Mi lehet ilyenkor a megoldás? Csak a lányok érdekeit szeretném szem előtt tartani.
24 /f
2012. dec. 30. 04:43
11/14 anonim válasza:
Fájni mindenképp fog valamelyiknek vagy mindkettőnek már ha valóban szerelmesek beléd. Ami nem teszi ezt még rosszabbá az ha nem tudnak egymásról.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 30. 12:21
13/14 nóri2 válasza:
Szerintem a másodikat válaszd mert ha igazán szeretted volna az elsőt akkor a másodikba nem szeretsz bele. És sztem ezt úgy kéne ezt megmondani a lánynak h ezt mondod neki: Figyelj én szeretlek, de úgy érzem h veled nem tudnám elképzelni az együttlétet. Igazán sajnálom de ha számítok neked vmit akkor megértesz.
És amit ne tegyél!!! nehogy azt mond h barátok legyetek mert az kb olyan mintha kapnál egy döglött kutyát, szart sem ér!!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ezt fogom tenni.
2013. jan. 2. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!