Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ész vagy szív (lélek)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ész vagy szív (lélek)?

Figyelt kérdés

Mit tegyek? Párommal másfél éve vagyok együtt, tavaly augusztus óta élünk együtt, s mostanában elég gyakran mondja azt az eszem, hogy nem kéne vele lennem, de a szívem meg azt mondja nem bírnám ki nélküle. Mindig felbosszantjuk egymást, szinte minden nap, hiába van meg az elhatározás, h mostantól jobb lesz, minden kezdődik elölről. Lehet ott rontottuk el, hogy összeköltöztünk? Mert az egyház tanítása szerint csak a házasság után szabad együtt élni. Mire hallgassak? A szívemre vagy az eszemre?

26/N

2012. dec. 22. 20:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10- Köszi, egyetértek veled.

Hogyan lehet az érzelmeknek parancsolni?

2012. dec. 22. 21:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy. Előbb-utóbb már nem fog dolgozni benned a kémia, elszáll a "rózsaszín köd", világosabban fogod látni a párod hibáit, és talán a sajátjaidat is. Az érzéseknek megvan az a csúnya tulajdonságuk, hogy nem lehet "leszerelni" őket. Egy idő múlva valószínűleg maguktól is megváltoznak az érzelmeid.
2012. dec. 22. 21:21
 13/19 omba ***** válasza:
100%

Talán meg nem is az a kérdés, hogy te szerelmes vagy-e? - ő nem nagyon, - ahogy írod.

Narkós gépfüggő, ha jól értem?

Gondold el 3 év múlva hogyan is lesztek...

2012. dec. 27. 14:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Valakit vagy szeretsz, vagy nem.

A problémákat meg meg kell beszélni! Milyen rendszeresen szoktatok a problémáitokról NYUGODTAN beszélni? Két tökéletes ember nincs, az biztos. De a kommunikáció már a kezdetektől kell hogy működjön.

2012. dec. 27. 14:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Az a kapcsolat elhamvad előbb-utóbb ahol nem lehet a gondokat megbeszélni.

Szóval RIP:

2012. dec. 27. 14:38
 16/19 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem gépfüggő, s a problémákat megbeszéljük még mindig aznap, ha vannak. Mi az a RIP?

Napi pár órát játszik csak a gépen, szóval nem panaszkodhatok, csak akkor idegesedek be, ha játék közben nem figyel rám, de tudom nekem is változnom kell... Azóta már megbeszéltük a gondokat, s hatásos volt. :)

2012. dec. 27. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:

RIP:

requiescant in pace

rest in peace

riposa in pace

nyugodjék békében

2012. dec. 27. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha csak ennyi a gondotok:

megdumáljátok, hogy mindenkinek 1-2-3 órája, ami az övé. Akkor semmiért nem molesztáljátok a másikat. Max listát írtok mit akartok beszélni vagy mit tegyen meg. Lejár az idő és akkor meg a közös problémákra fókuszáltok.

Ennyi. Dedós módszer, de két csökönyös szamárnál beválik.

2012. dec. 27. 21:47
 19/19 omba ***** válasza:

ja,ha nem függő, csak játszik, akkor ne piszkáld.

játszani csak komolyan érdemes.

2012. dec. 27. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!