Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ész vagy szív (lélek)?
Mit tegyek? Párommal másfél éve vagyok együtt, tavaly augusztus óta élünk együtt, s mostanában elég gyakran mondja azt az eszem, hogy nem kéne vele lennem, de a szívem meg azt mondja nem bírnám ki nélküle. Mindig felbosszantjuk egymást, szinte minden nap, hiába van meg az elhatározás, h mostantól jobb lesz, minden kezdődik elölről. Lehet ott rontottuk el, hogy összeköltöztünk? Mert az egyház tanítása szerint csak a házasság után szabad együtt élni. Mire hallgassak? A szívemre vagy az eszemre?
26/N
Huh, köszi, de nagyon nehéz úgy ésszel gondolkodni, hogy közben meg a szívemre hallgatok...
Egyébként meg szoktuk beszélni a dolgokat, csak előtte le kell higgadnunk.
5
Akibe szerelmes vagy, azt nem bosszantod, azzal képtelen vagy vitázni, annak nem tudsz, és akarsz fájdalmat okozni, mert neked jobban fájna.
7
Ez duma.
Ha nem élnétek együtt, és a másik fél nem veszi a lapot, vagy félreértitek egymást, és akkor csinálod ezt, hogy felhívd magadra a figyelmet, akkor ugyan ovis dolog lenne-de aranyos is:DD
Viszont együtt éltek, és ez teljesen más. Nincs olyan hogy egyszer érzed a szerelmet, egyszer nem. Az mindig jelen van.Nincs rosszabb mint egy örökké vitázó emberek kapcsolatnak mondott szörnyű csatája.
8- Lehet, hogy tényleg tudat alatt fel akarom hívni magamra a figyelmet, mert ha játszik a gépen, akkor nem figyel rám úgy érzem, akkor semmire nem lehet megkérni, csak azt mondja mindjárt - és én ezt bosszantónak tartom...
Már azt sem tudom szerelmes vagyok-e vagy sem.
Az alapján, amit írtál, ha csak a figyelmet akarom felhívni magamra, akkor szerelmes vagyok ezek szerint? Csak lehet a dühtől nem érzem a szerelmet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!