Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Szerető" lettem. Tudom van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szerető" lettem. Tudom van ebbe a témába hasonló kérdés, de ilyen szituációt mint az enyém nem találtam. Ti hogy látjátok ezt? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Én 20 éves leszek a pasi 23. Szóval van neki több mint 1.5 éves kapcsolata. Pár évvel ezelőtt találkoztunk utoljára.. Ő kint dolgozik külföldön.. még ősszel rám írt facebookon akkor még nekem is volt kapcsolatom és beszélgettünk mint 2 ismerős/barát.. később nekem véget ért a kapcsolatom, de semmi köze nem volt a jelenlegi állapotomhoz, mivel akkor még nem tudtam h mi lesz később.. miután egyedülálló lettem ő elkezdett bókolgatni, mondta h tetszek neki és elkezdtünk ismerkedni. Napi szinten beszélgettünk és egyre több mindent elmondtunk egymásnak még az intim dolgokat is és az életünk egy részét is elmeséltük egymásnak. Elmesélte h nem érzi jól magát a jelenlegi kapcsolatában és nem érzi h ő lenne számára az igazi. Megbeszéltük, hogy ha haza jön találkozni fogunk és szeretne lefeküdni velem én bele mentem, de nem olyan könnyen. Úgy gondoltam h hát egyszer élünk fiatal vagyok még :) Mondta h hasonlót szeretne mint a Barátság extrákkal című filmbe.. szex és aztán vagy kialakul köztünk valami vagy nem a legelején ezt beszéltük meg.. Szerintem nem akarja ott hagyni a csaját amíg meg nem bizonyosodik h jobbat talált.. ugye a 2 szék közé eséstől félhet.. Én valamilyen szinten megértem őt.

Idővel rájöttünk hogy nagyon sok a közös bennünk.. mondta h többet beszélget velem neten mint a csajával és kezd érezni irántam valamit.. én szerintem inkább ilyen vágyakozást, álmodozást h milyen is lehet velem, de ő többször is írta h szeret.. később voltak vitáink mert ugye nekem nem tetszett a 2. hely és én szexnél többön gondolkoztam és féltem a csalódástól h majd bele élem magam ő meg marad a csajjal.. de még így láthatatlanba nem volt könnyű. Ő mondta h nem csinált még sose ilyet meg ezt ő se fogja bírni sokáig meg mondta h nem olyan könnyű lezárni a kapcsolatot főleg h jönnek az ünnepek is. Ahogy én láttam a publikus írásokat facebookon úgy vettem észre h a csaj nagyon szereti a pasit szóval nem is értem h miért akarja átverni, de ettől még nem lehet így tudni h mi lehet a probléma kettőjük közt.. mondta h barátnője főiskolába fog járni jövőre ő tuti nem megy ki vele külföldre nekem még jó is lenne simán kitudnék vele ha komolyra fordulna ő ezt is figyelembe vette.. állítólag még a kapcsolatuk elején a csaj félre lépett.

Pár nappal a megbeszélt talink előtt meggondolta magát még ekkor külföldön volt.. Én ezen nem lepődtem meg, benne volt a pakliba h megjön az esze.. de kicsit mérges is voltam rá.. Később felhívott h még is szeretne velem találkozni csak egy sima taliról volt szó de végül több lett mint csók. Nagyon örült nekem és h végre valósult a vágya amit annyira vártunk, amit elterveztünk és h hozzám érhet láttam is rajta és mondta h még jobb is vagyok mint amire számított. Nekem tökéletes volt minden 10-ből 10-es kívül belül.. jó lelkű pasinak ismertem meg nehéz is kinézni h ő ilyenre képes.. láttam rajta kicsit lelkiismeret furdalása van és félt h lebukunk de még az nap írt h felejthetetlen volt és szeretne velem találkozni. szóval még kiderül mi lesz. Csak most sok féle gondolat játszik a fejembe próbálok eligazodni rajta.. hogy vajon csak pótlék vagyok vagy van esély többre nem tudom.. mit tegyek megérné ez nekem!?

2012. dec. 21. 15:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy buta..s az sem biztos,hogy nem szeret.Nem kell őt sem elítélni...az,hogy 1,5 éves kapcsolata van, az még nem jelenti azt,hogy vele kell leélni az életét.Egy biztos, hogy nem tokéletes a mostani kapcsija,mert akkor nem tekingetne ki. Fiatal még, 23 éves, s úgy tűnik, veled jobban érzi magát. S nem is gerinctelen, mert amikor előszór vissza mondta a randit, igen is van lelkiismerete, tudta,hogy nem szabadna...de a szíve hajtotta feléd. S az olyan nagy bűn,hogy biztosra akar menni? Én nem írnám le azonnal ezt a kapcsit.
2012. dec. 22. 08:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy biztosra akar menni? Ha nem jön össze a kérdezővel, akkor marad egy ugyanúgy szar kapcsolatban. Inkább legyek egyedül, mint boldogtalan valaki mellett.
2012. dec. 22. 08:59
 13/18 anonim ***** válasza:
11-es szerinted nem gerinctelen dolog megcsalni a barátnőjét? Kiváncsi vagyok rá ha neked lyen párod lenne te mit szólnál hozzá...
2012. dec. 22. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:
ezt a gondolkodást nem értem. "biztosra akar menni". ez nem egy verseny. az érzelmekről kellene szólnia, nem arról h mindig legyen egy nő mellette akit tud d.gni.
2012. dec. 22. 12:49
 15/18 anonim válasza:
"Azt szokták mondani,hogy ha két emberbe vagy szerelmes akkor válaszd a másodikat,mert ha az elsőt szereted volna akkor a második képbe se jöhet." Nincs kizárva hogy nagyon megkedvelt téged,de szerintem még szerelemről nincs itt szó hiszen ha jól vettem mi nem találkoztatok még túl sokat.Azt neked kell eldöntened,hogy tudnál e bízni benne annyira,hogy egy pár legyetek.Az okát én sem értem miért van együtt a lánnyal hisz láthatóan nem szereti.Ha még gyerek lenne akkor megérteném,de így valószínűbb a megszokás ténye.
2012. dec. 22. 12:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Főleg a 11.-nek és 15.-nek.. tudom hogy ez nem szerelem amit érez irántam hiába is mondta.. és hogy a megcsalás nagyon szemét dolog amire nem lehet semmi féle magyarázat!! Csak még ő se tudja h egyáltalán mit is akar. De egy biztos ha valaki félre lép az tuti nem szereti a barátnőjét, főleg így hogy volt ideje átgondolni h megtegye e. De a következő találkozásunknál, ha lesz megfogom vele beszélni h döntsön és ez nem csinálhatja tovább se vele se velem.
2012. dec. 22. 14:49
 17/18 anonim ***** válasza:
nem azért, de aki szerelmes nem beszéli le előre a csajjal h akkor feküdjenek le, ráadásul úgy h még van bnője. dugó pajti kellett neki és te ott voltál. szval lényegében csak megkívánt és ennyi.
2012. dec. 22. 15:23
 18/18 anonim ***** válasza:

"megfogom vele beszélni h döntsön és ez nem csinálhatja tovább se vele se velem"

Én nem attól félnék, hogy választ, hanem hogy téged választ. Attól fogva meg lesz pecsételve az életed.

2012. dec. 22. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!