Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szerető" lettem. Tudom van ebbe a témába hasonló kérdés, de ilyen szituációt mint az enyém nem találtam. Ti hogy látjátok ezt? Mit gondoltok erről?
Én 20 éves leszek a pasi 23. Szóval van neki több mint 1.5 éves kapcsolata. Pár évvel ezelőtt találkoztunk utoljára.. Ő kint dolgozik külföldön.. még ősszel rám írt facebookon akkor még nekem is volt kapcsolatom és beszélgettünk mint 2 ismerős/barát.. később nekem véget ért a kapcsolatom, de semmi köze nem volt a jelenlegi állapotomhoz, mivel akkor még nem tudtam h mi lesz később.. miután egyedülálló lettem ő elkezdett bókolgatni, mondta h tetszek neki és elkezdtünk ismerkedni. Napi szinten beszélgettünk és egyre több mindent elmondtunk egymásnak még az intim dolgokat is és az életünk egy részét is elmeséltük egymásnak. Elmesélte h nem érzi jól magát a jelenlegi kapcsolatában és nem érzi h ő lenne számára az igazi. Megbeszéltük, hogy ha haza jön találkozni fogunk és szeretne lefeküdni velem én bele mentem, de nem olyan könnyen. Úgy gondoltam h hát egyszer élünk fiatal vagyok még :) Mondta h hasonlót szeretne mint a Barátság extrákkal című filmbe.. szex és aztán vagy kialakul köztünk valami vagy nem a legelején ezt beszéltük meg.. Szerintem nem akarja ott hagyni a csaját amíg meg nem bizonyosodik h jobbat talált.. ugye a 2 szék közé eséstől félhet.. Én valamilyen szinten megértem őt.
Idővel rájöttünk hogy nagyon sok a közös bennünk.. mondta h többet beszélget velem neten mint a csajával és kezd érezni irántam valamit.. én szerintem inkább ilyen vágyakozást, álmodozást h milyen is lehet velem, de ő többször is írta h szeret.. később voltak vitáink mert ugye nekem nem tetszett a 2. hely és én szexnél többön gondolkoztam és féltem a csalódástól h majd bele élem magam ő meg marad a csajjal.. de még így láthatatlanba nem volt könnyű. Ő mondta h nem csinált még sose ilyet meg ezt ő se fogja bírni sokáig meg mondta h nem olyan könnyű lezárni a kapcsolatot főleg h jönnek az ünnepek is. Ahogy én láttam a publikus írásokat facebookon úgy vettem észre h a csaj nagyon szereti a pasit szóval nem is értem h miért akarja átverni, de ettől még nem lehet így tudni h mi lehet a probléma kettőjük közt.. mondta h barátnője főiskolába fog járni jövőre ő tuti nem megy ki vele külföldre nekem még jó is lenne simán kitudnék vele ha komolyra fordulna ő ezt is figyelembe vette.. állítólag még a kapcsolatuk elején a csaj félre lépett.
Pár nappal a megbeszélt talink előtt meggondolta magát még ekkor külföldön volt.. Én ezen nem lepődtem meg, benne volt a pakliba h megjön az esze.. de kicsit mérges is voltam rá.. Később felhívott h még is szeretne velem találkozni csak egy sima taliról volt szó de végül több lett mint csók. Nagyon örült nekem és h végre valósult a vágya amit annyira vártunk, amit elterveztünk és h hozzám érhet láttam is rajta és mondta h még jobb is vagyok mint amire számított. Nekem tökéletes volt minden 10-ből 10-es kívül belül.. jó lelkű pasinak ismertem meg nehéz is kinézni h ő ilyenre képes.. láttam rajta kicsit lelkiismeret furdalása van és félt h lebukunk de még az nap írt h felejthetetlen volt és szeretne velem találkozni. szóval még kiderül mi lesz. Csak most sok féle gondolat játszik a fejembe próbálok eligazodni rajta.. hogy vajon csak pótlék vagyok vagy van esély többre nem tudom.. mit tegyek megérné ez nekem!?
"megfogom vele beszélni h döntsön és ez nem csinálhatja tovább se vele se velem"
Én nem attól félnék, hogy választ, hanem hogy téged választ. Attól fogva meg lesz pecsételve az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!