Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek szerintetek? Veletek volt már hasonló?
Van egy srác, akibe nagyon "belezúgtam" egy éve kb. Bevallottam neki, hogy mit érzek, de ő nem reagált rá túl pozitívan. Azt mondta, hogy van egy csaj, aki akkor nagyon átverte, és ez miatt nem akar engem sem megbántani, úgyhogy nem tudna velem lenni. Ez akkor nekem nagyon fájt, de jóban voltunk, és megkérdeztem, hogy barátok azért még ugye lehetünk.. Ő persze beleegyezett, azóta "barátok" vagyunk...vagy valami olyasmi, alig találkozunk, de amikor igen, akkor nagyon jól elvagyunk.Neten is órákig beszélgetünk. Próbálok ismerkedni, de mindenkit csak hozzá mérek, egy olyan barátot szeretnék mint ő..:(
20L
Hát, velem párom csinált hasonlót. :)
A megismerkedésünk után kisosarazott azzal, hogy bár bejövök neki, de nem tudna belém szeretni. Aztán összejött egy másik lánnyal és mi barátok maradtunk, sokat beszélgettünk, néha találkoztunk is. Aztán szakított a lánnyal, így ismét szabad lett a terep. Mivel több ideje lett, így gyakran elmentünk együtt minden felé. Én meg közben úgy tettem, mint akit már nem is annyira érdekel, elkezdtem más pasikkal ismerkedni előtte is... Megmutattam neki, hogy ha neki nem kellek, akkor kellek majd másnak.
Pár héten belül elhívott randizni, azóta is együtt vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!