Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányoknak csak a sovány és a kigyúrt, kockáshasú fiúk tetszenek és már a belső nem is számít?
Figyelt kérdés
Csak azért tettem fel ezt a kérdést mert nincsen nekem túl vonzó külsőm nem vagyok sovány mint ami a lányoknak kell hanem inkább ilyen féldagatt 17éves fiú vagyok és hiába mondok szépeket a lányoknak hiába bókolok nekik akkor mindig koppanok mert mondják hogy aranyos vagyok meg minden csak nem vagyok szép :/ és én ebbe lassanbele fogok betegedni :(2012. dec. 19. 19:29
1/11 anonim válasza:
Sovány és kigyúrt? Ez újdonság. Szóval ezek szerint már régen kellene, hogy legyen barátnőm, csak mert ilyen vagyok?
2/11 anonim válasza:
Ne általánosíts!!!ez nem így van...ne csüggedj!!!!majd rád talál az igazi,ne görcsölj rá,úgy fog elfogadni ahogy vagy...!!!:)
3/11 anonim válasza:
Nem kell általánosítani.
A jó külső nem hátrány.
4/11 anonim válasza:
Vagy nem, de ez esetben kérd el a panaszkönyvet Lucifertől. Igaz hosszú lesz a sor, mert többek közt én is ott leszek előtted :D Hacsak nem végzek mire te eljutsz odáig (te - kb 70 év múlva én - max 10 éven belül)
5/11 anonim válasza:
ez baromság. egy lánynak mindig az tetszik, aki tetszik. :D nekem mindig a mackós pasik jöttek be, aztán a mostani szerelmem vasággyal 50 kiló :D nem ezen múlik.
6/11 anonim válasza:
Jól mondták az elöttem válaszolók, ne általánosíts. Az én barátom nem kigyúrt, sőt, van pocakja is, amit imádok mert olyan aranyos (: Nekem a kigyúrt izomagyak nem jönnek be egyáltalán, már majdnem undorodok tőlük, így a kockahastól is. İzlések és pofonok. Nekem sokkal de sokkal jobban számít a belső, mint a külső. Hidd el, meg fogod találni azt a lányt, aki úgy szeret, ahogy vagy (: De ha zavar az alakod, az ellen tehetsz a legkönnyebben, leadhatsz pár kilót és lám, te is jobban fogod èrezni ilyen szempontból a bőrödben! (:
7/11 anonim válasza:
" leadhatsz pár kilót és lám, te is jobban fogod èrezni ilyen szempontból a bőrödben" - Erre azért ne vegyél mérget. Én is leadtam egy laza 30-ast aztán igazándiból nem lett jobb semmi - max. hogy nagybátyámékhoz fel tudok futni simán a 6.-ra (ami jó, mert mindig is utáltam a liftet) meg nagyapámék nem csesztetnek vele, meg lett pár menőbb ruhám (40 éves bőrkabát, 60 éves öltöny), de így kb. ennyi.
8/11 anonim válasza:
először is, ezt mindig elmondják és ez nagyon igaz: 10/6-os külsővel ne 10/10-es csajoknál próbálkozz, mert azoknak egyértelműen kockahasú fiúk kellenek (mivel őket is megkaphatják) másodszor..imádom amikor az emberek a testalkatuk miatt sajnáltatják magukat! ha nem tetszel így magadnak, mért nem mész el gyúrni? :O vagy arra már nem vagytok képesek, csak az önsajnáltatásra? minden cska akarat erő kérdése! :)
9/11 anonim válasza:
Miért kell általánosítani? Én pl nem szeretem a kockahasat ellenben fontos a karizom, de abból is azt szeretem, ami olyan közepes, annyi, hogy látni, hogy van ott valami. Ahány ember, annyi ízlés. Ja, és nem jönnék össze olyannal, aki külsőleg megfelel nekem, de belsőleg sz.r ember. Vagyis hát összejönnék, amíg meg nem ismerném. Legutóbb is ez történt. Tetszett külsőleg, amíg nem ismertem áthatóan, szimpatikus volt a belsője is, aztán összejöttünk, jobban kiismertem. Na, körülbelül egy hónap után az sem érdekelt volna, ha külsőleg egy az egyben Johnny Depp vagy Brad Pitt lett volna, taszított a kibírhatatlan viselkedése, ott is hagytam 1,5 hónap után.
10/11 anonim válasza:
a lányok jobban vonzódnak azokhoz a pasikhoz akik szálkásak és eljárnak edzőterembe. már csak azért is mert azokról inkább gondolják, hogy adnak magukra. nem kell hogy vékony és totál kigyúrt legyél, de ha tényleg minden csaj elheseget akkor annyit megtehetsz h kicsit változtass a kinézeteden. Inkább, mint hogy csak üldögélj és "belebetegedj"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!