Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltúlzom ezt a dolgot? (lényeg lennt. )
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel kb 2 hete jöttem össze de régebb óta ismerem már. Mivel nagyon az elején vagyunk nagyon nem szeretném azzal elrontani hogy ráakaszkodom stb... de amikor találkoztunk például most pénteken borzasztó jó volt és éreztem hogy nagyon szeret .. szombaton nem tudott írni mert dolga volt de azóta én kerestem és mase hívott fel..:// szóval már 1 napja nemtudok róla semmit viszont tegnap beszéltünk akkor írta hogy szeret stb.. meg pénteken találkozunk is (mozi...) de nem tudom nagyon megvagyok ijedve hogy estetleg hátrálni akar ebből az egészből vagy meggondolta magát most mit csináljak írjak rá megint én? vagy mi? segítseteek mert nem akarom elveszíteni...:// eltulzom ezt? fiúk ti mit gondoltok erről? lányok volt már valakinek hasonló?2012. dec. 18. 21:23
1/3 canadafan válasza:
Ha péntekre megbeszéltétek a mozit akkor valószínűleg fog keresni. Várd meg! Ha mégsem keres akkor pedig lehet, hogy tényleg ki akar hátrálni. A helyzet az, hogy ha meggondolta magát akkor nem fogod tudni befolyásolni (azzal pláne nem, hogy te hívogatod őt). Vedd egy kicsit könnyedebben a dolgot..no para:)
Figyelj, volt már, hogy én is 2-3 napig tűkön ültem kapcsolat elején, de utána jelentkezett a pasi, nem lehet náluk előre kiszámolni.. 32N
2/3 Fke válasza:
ha szeret, akkor keresd nyugodtan szerintem. te ismered a srácot, én csak magamból tudok kiindulni. én nem venném rámakaszkodásnak.
3/3 anonim válasza:
Egyet értek azzal, hogy ha fontos vagy neki, akkor keresni fog.Te már kerested őt, innentől az ő dolga, hogy lépjen feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!