Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te mit gondolnál a párodról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit gondolnál a párodról, ha egy év boldog kapcsolat után hirtelen bevallaná, hogy előtted az előző 4-5 évben több mint 40 egyéjszakás kalandja volt?

Figyelt kérdés
De azt mondaná, hogy amióta együtt vagytok, azóta nem volt más az életében, csak te.

2012. dec. 18. 12:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es!

Az ágyban nagyszerű és igazán kitűnő társnak ismertem meg őt az elmúlt 1 évben.

2012. dec. 18. 13:15
 12/25 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy neked nem felel meg, hanem a saját elvárásainak (ami ebből következően téves)
2012. dec. 18. 13:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. Az én párom is megosztott néhány dolgot velem az elöző magánéletét illetően, persze én is kérdezgettem, valljuk be magunknak hogy sok mindenki játsza az álszentet,én meg ezzel úgy vagyok hogy az elöző viszonyaihoz semmi közöm, elszámoltatni a másikat pedig főleg nincs jogom nem ez alapján itélem meg a párom, hanem az a jó pár év számít amióta együtt vagyunk s hogy ezen időszak alatt mit nyújtott nekem.Töménytelen szeretet, odadást nos innentől kezdve már csak ezért se érdekelne a múltja.Nyilván sok mindent nyújtok neki amit addig nem kapott meg.Valószinű te is olyat adhattál neki amibe addig nem volt része,szerintem ettől csak még szerethetőbb valaki, hogy őszinte s érezteti hogy te több vagy mint az eddigiek.:)
2012. dec. 18. 13:26
 14/25 anonim ***** válasza:

Ha valóban,szeret,és tényleg azért mondta el hogy,nehogy mástól tudd meg ,ez lehet jó ok!

Ha el tudod fogadni,és bízol benne,fogadd el!

De akkor soha többé ne vesd a szemére,akkor se ha veszekedtek!

2012. dec. 18. 13:30
 15/25 anonim ***** válasza:

én kiröhögném és nem hinném el...a pasik szeretnek ilyenben túlozni...azt elhinném hogy sok volt neki, de azt nem hogy több mint 40...

N22

2012. dec. 18. 13:49
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem azt mondta, hogy UFO-t látott. :D
2012. dec. 18. 13:53
 17/25 anonim ***** válasza:

én is tudom a páromról.

azóta is hozzám ragaszkodik, több mint 2 éve, szóval nem foglalkozok vele

nem mondom, hogy kicsit nem bosszant, de nem annyira hogy említésre legyen méltó

2012. dec. 18. 13:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Megnyugodott, lehorgonyzott és őszinte. Szerintem komolyan vesz téged. Arra azért kiváncsi volnék, hogy ezt milyen hangnemben, hangulatban mondta: megbánó, dicsekedő, közönyös...?! Mást és mást jelent. Én pozitív jelnek és a kapcsolat erősödésének jelének venném. Esetleg kiváncsi a Te előéletedre... ?!
2012. dec. 19. 09:23
 19/25 A kérdező kommentje:
Elmondta, hogy szeretne velem beszélni egy olyan témáról, ami nyomasztja őt. Megkért, hogy legyek nyílt és ne ítéljem el őt, de tudja, hogy nehéz lesz végighallgatnom. Aztán tényleg kíméletesen elmondta, hogy mizújság van, de nem ment bele a részletekbe, csak a puszta tényeket mondta. Szorongott közben és nehezen formálta a szavakat. Tényleg fájdalmas volt az őszintesége számomra, de hát azt beszéltük, hogy mindent elmondunk egymásnak, ami nyomaszt bennünket.
2012. dec. 19. 11:13
 20/25 A kérdező kommentje:
Az előéletemet már kiveséztük elejétől a végéig. De ő eddig csak az előző barátnőjéről beszélt nekem. Azt gondoltam, ha megnyílik, elmondja a többit is. Hát most elmondta, de nekem ez a mennyiség több volt annál, mint elsőre gondoltam volna.
2012. dec. 19. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!