Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leah^^ kérdése:
Most mit mondjak?
Figyelt kérdés
A volt pasim legjobb haverja legalább 2 hónapja nem hagy békén, eddig beszólogatott, aztán azt megunta és csak bámul folyton mosolyogva... elég gyanús, hogy bejövök neki, mindenki ezt mondja. Nekem nagyon tetszik :$ És kb. ötödszörre kérdezi meg, hogy tetszik-e nekem és eddig csak hülyült ezzel, de most nagyon komolyan gondolta és majdnem besértődött, mikor mondtam, hogy nem biztos, hogy őszinte leszek... Nem merem neki elmondani az igazat mert elég menő és bunkó és nem vagyok biztos benne, hogy azért kérdezgeti mert én is tetszek neki, és akar valamit, vagy csak úgy, mert szivatni akar. Régebben mikor csak szivatott ezzel, akkor megmondta, de most olyan más volt... Segitsetek lécci :( Mit mondjak neki?? :O2012. dec. 17. 14:56
2/2 A kérdező kommentje:
Az xD De szeretem. és nagyon úgy látszik, hogy neki is tetszem, de ha mégsem akkor az elég szívás lenne, hogy megtudja, hogy nekem meg bejön...
2012. dec. 17. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!