Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy a szőkék hülyék?
Mert egyszer elterjedt (ld. szőkés viccek). Egyébként, ha van valamennyi eszed, nem a hajszín alapján ítélsz. Én sem azért nézek le egy szőkét, mert szőke, hanem mert látom, hogy p..a, és nem tetszik. De pl. nagyon jó barátom (lány) is szőke (festett), mégis okos!
Ha nagyon kifejtős akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy evolúciós szempontból a szőkék a legjobbak, mert magas a hormontermelésük. Namármost, akkor egy idő után a férfiak ösztönösen keresik a szőkéket, mert szaporodásügyileg jó. És persze így el is szaporodnak. Tehát genetikailag kódolva van, hogy férfiembernek szőke a legvonzóbb. (És tényleg, bár személyes preferenciám a vörös, de ugye az ritka...)
válaszoltál is magadnak részben a magyarázatban :) olvasd még el párszor ....véletlenül nem szőke vagy? xD bocs de ezt nem hagyhattam ki :) szőke lette... akarom mondani hülye lettem volna kihagyni.
am ugyanaz mint a rendőr vicceknél, nincs valóságalapja :).................... vagy várjunk csak.. o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!