Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják hogy a szőkék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy a szőkék hülyék?

Figyelt kérdés
Nem értem azokat akik azt mondják a szőkékre hogy hülyék...ugyan olyanok mint a barna vagy a vörös hajúak.Azért mert a k*rvák elterjedt hajszíne,meg a pláza cicáké,a szőke hajszínű nő nem hülye
2012. dec. 13. 17:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Mondj egy szőke nőt, aki Nobel-díjat kapott, akkor elhiszem.
2012. dec. 13. 17:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem azért okos valaki amiért Nobel díjat kap aranyom ;)
2012. dec. 13. 17:16
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Mert egyszer elterjedt (ld. szőkés viccek). Egyébként, ha van valamennyi eszed, nem a hajszín alapján ítélsz. Én sem azért nézek le egy szőkét, mert szőke, hanem mert látom, hogy p..a, és nem tetszik. De pl. nagyon jó barátom (lány) is szőke (festett), mégis okos!

Ha nagyon kifejtős akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy evolúciós szempontból a szőkék a legjobbak, mert magas a hormontermelésük. Namármost, akkor egy idő után a férfiak ösztönösen keresik a szőkéket, mert szaporodásügyileg jó. És persze így el is szaporodnak. Tehát genetikailag kódolva van, hogy férfiembernek szőke a legvonzóbb. (És tényleg, bár személyes preferenciám a vörös, de ugye az ritka...)

2012. dec. 13. 17:17
 4/13 anonim ***** válasza:
De viszont Nobel díjat csak olyan kap aki okos arnyom;)
2012. dec. 13. 17:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sok barátnőm szőke,és sokan tesznek rájuk olyan megjegyzéseket hogy:látszik hogy szőke...meg stb.Ezt úgy mondják mintha ők okosabbak lennének!
2012. dec. 13. 17:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Fogadni merek neked sincs Nobel díjad a hajszínedtől függetlenül sem ;)
 7/13 anonim ***** válasza:
Valami mégiscsak lehet benne, én szőkében ismerek olyat, aki agyilag döngőtfőd ...
 8/13 anonim ***** válasza:
Ó Istenem... Én meg olyat, aki barna, de igazi szőke mentalitással... Nem azt mondom, hogy nincs valóságalapja, csak annyit, hogy ez nem érv. Sem a Nobel-díj, annyira kis hányada kapja meg az europid emberiségnek (ugye többi rassz képviselői mind fekete hajúak), hogy nem vonhatsz le következtetést. Ez olyan, mintha azt mondanád, hoyg a szőkék buták, mert még nem volt szőke min. elnök Mo.-n. (Hasraütöttem.)
2012. dec. 13. 17:25
 9/13 anonim ***** válasza:

válaszoltál is magadnak részben a magyarázatban :) olvasd még el párszor ....véletlenül nem szőke vagy? xD bocs de ezt nem hagyhattam ki :) szőke lette... akarom mondani hülye lettem volna kihagyni.

am ugyanaz mint a rendőr vicceknél, nincs valóságalapja :).................... vagy várjunk csak.. o.O

2012. dec. 13. 17:52
 10/13 anonim ***** válasza:
mert azok
2012. dec. 13. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!