Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek is történt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is történt már ilyen? - filmbe illő véletlenek

Figyelt kérdés

A mostani páromat szinte filmbe illő véletlennek köszönhetem, és kíváncsi vagyok, hogy mások is tudnak-e szolgálni hasonló sztorival a jelenlegi párjuk vagy akár egy ex kapcsán.

Szóval a szerelmemet két évvel ezelőtt pillantottam meg egészen véletlenül egy közösségi site-on, mert unalmamban az ismerőseim ismerősei között tallózgattam. Konkrétan a (most már) exbarátnője fényképein szerepelt, akit csak futólag ismertem. Már akkor megállapítottam magamban, hogy nem egyszerűen jól néz ki, hanem egyenesen szép. Viszont egyrészt én együtt éltem az akkori barátommal, másrészt meg mély sóhajjal nyugtáztam, hogy valószínűleg amúgy is fiatal hozzám. Így hát tovább kattintottam, és ezzel jelentőségét vesztette az ügy. Egy-két hónappal később vonattal utaztunk egy fesztiválra, és a mellékhelyiségből kilépve (tudom, hihetetlenül romantikus:D) vele találtam szembe magamat. A kis 'lökött' valahogy incselkedett velem, beszólogatott, de már nem teljesen emlékszem mindenre. Zavart mosollyal az arcomon, fejcsóválva visszasétáltam a helyemre. A hátam mögött elismerő füttyöket hallottam, reméltem, hogy tőle származik.:) Egy darabig kattogtam rajta, honnan lehet ismerős, végül nem jöttem rá, és utána jó darabig megint a feledés homályába veszett az eset.

Ez év elején egy barátnőmmel elhatároztuk, hogy kirúgunk a hámból, így elmentünk a mi 'szubkultúránkban' népszerű szórakozóhelyre, kisváros lévén annyira sok választék nincs ebből. Egyébként nem sok affinitásom volt az elején az estéhez, de nem akartam nemet mondani. És milyen jól tettem! :) Magunk mögött hagytunk egy asztaltársaságot egy másik helyen, köztük a jelenlegim exét, akinél akkor még nem tudtam hová tenni, hogy miért tiltakozik annyira látványosan ellene, hogy velünk jöjjön a szomszédos szórakozóhelyre. Később mindenre fény derült. Az éjszaka tetőfokán összevillant a tekintetünk Vele, és onnantól kezdve megállíthatatlanul megváltozott az életem. Azóta pedig az 'enyém' az a csodálatos fiú a képekről...:) Köszönöm, hogy megoszthattam veletek! :D Várom a hasonló történeteket!

2012. dec. 13. 20:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Na, most már ki röhögtem rajtatok, ti egyetlen egy szem neuronnal rendelkező túlképzett Mekisek:D

Lássuk csak. A lánynak elmondtam szép sztori, örülök neki,de ténylegesen nem fikáztam, csupán elmondtam, ez nem kérdés, és ha beszélgetni van kedve(...)

Aztán még nem is ő, hanem ti álltok feljebb, így teljesen ismeretlen, és egy monitor előtt ülve, hogy én ilyen meg olyan vagyok. Gratulálok, a gyk első számú értelmiségei:D:D

Hogy miért írtam csak egyszavas válaszokat?:D Kíváncsi voltam, meddig van erőtök egy ilyen idióta dologhoz. Meglepően sokáig.

Gratulálni tudok nektek, hogy csitriztek, és egyéb ilyen megjegyzéseket tesztek, amiket jelenthetnék, de minek, van bizonyíték, azaz inkább annak a tanulsága, hogy egy ember hogyan járassa le magát, és minősítse, hogy azt hiszitek milyen értelmesek vagytok egy monitor előtt, és írjátok hogy milyen hülye vagyok. Hm, naponta kapom az ilyen leveleket..el se hinnétek hogyan végződnek.

A "jó éjt" elköszönés szánalmas, úgy is visszanézed, te kis" "oh, nem süllyedek le én hozzád(:

Na, kíváncsian várom ebben mi kivetni valótok lesz, komolyan szeretem az emberi hülyeséget komolyan tanulmányozni. Mert az tény, és hogy gáz, hogy mára a gy.-kba fektetett hitem, hogy segíteni fogok mindenkin, már csak szakmagyakorlásképp is, meghanyatlott. A sok hülye kérdező,- de így látom sok birka-bégető kommentelőnek köszönhetően is.

De aludjatok jól, biztos retardált vagyok, meg anyámék egy gyökerek(csak szólok, az emberi értelem, és civilizáció bebizonyítása nem épp az ember szüleinek való szidása, bár megjegyzem, apukámat lehet, mert alkoholista, és verte anyámat, és engem is letagadott, szóval őt nyugodtan, de anyukámat kérlek ne, mert volt idő hogy az utolsó kenyeret is nekem adta, ha úgy jött ki a lépés).

Még 1x gratulálok, és kérdező elnézést az offért, de tényleg lásd be kicsit beszélgetős a kérdésed, de ezt ahogy írtad, te is látod.

2012. dec. 13. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!