Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség mit tegyek? (hosszú lesz előre mondom)
1 év 8 hónapja együtt vagyok barátnőmmel akit nagyon szeretek, de valami megromlott a kapcsolatunkba és borzasztóan rossz lett. Állítása szerint unalmas vagyok számára már, ugyhogy én próbálok megváltozni ugy hogy ne legyek unalmas, tudom mi esne neki jól nem is erről van szó csak az a bukkanó hogy 120 km lakunk egymástól :( Az esik rosszul neki hogy az osztálytársait meglepik a barátjuk hogy kijönnek eléjük a sulihoz, nekem ezt kicsit nehéz kivitelezni és próbálok mást kitalálni hogy lepjem meg de azok sose tetszenek neki és mindenbe csak a hibát látja meg és folyton le vagyok cseszve hogy ezt akkor is lehet meg bla-bla-bla. Nekem ez nagyon rosszul esik és tök ugy jön le nekem hogy már nem is szeret :( pedig én igyekszek megváltozni mert nem akarom elveszíteni nagyon sokat jelent ő számomra
Aki tud valami jó tanáccsal szolgálni nagyon szívesen várom
(aki meg azzal jön hogy papucs vagyok tartsa meg magának)
Egy jó párkapcsolathoz két ember akaratára van szükség.
Ha te akarod ő meg már kifogásokat keres akkor csak magadat áltatod és kínzod ha kétségbeesetten keresed a megoldást.
Költözni nem tudsz, akarsz és ő sem gondolom tehát marad a távkapcsolat ami nehéz pláne iskolás korban. Úgy érzem erősen szakítás előtti állapot kinézetű a helyzeted és nem rajtad múlik a döntés az is biztos. Remélem nincs igazam és helyretudod hozni a kapcsolatod. Sok sikert hozzá!
Volt egy kérdés itt nemrég,érdekes dolgokra derült fény akkor.
A történetekbõl:
Egy apuka egyszer meg akart változni,jobban kivette a részét a gyerenevelésbõl,erre a felesége zsémbes lett,a férfi ráunt,megint az az alfa-hím fajta lett,erre a feleség rendesebb lett vele,lett szex stb.
És még húsz ilyen,aminek ez a tanulsága.
Szóval szerintem vegyél vissza,ne is foglalkozz vele egy darabig.99%-ban biztos,hogy a lány keresni fog kb egy-két héten belül.Ha nem,akkor lelépett nagy valószínüséggel.
A lényeg,hogy ilyenkor a lányoknak jobban bejön ez az uralkodó alfa-hím típus(többnyire).Jelen helyzetben nem Te vagy a hibás,nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!