Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, tapasztalatok?
Sziasztok, olvasgattam itt kérdéseket ...ebben a témában, de azért érdekelne, kinek milyen tapasztalatai vannak?
Főként akiknek volt már, távkapcsolatuk.
Mennyi ideig, jól működött -e, mennyi volt a távolság stb.
A barátommal nagyon szertejük egymást, el se tudjuk képzelni egymás nélkül, de annak ellenére, hogy nem is lakik olyan messze csak kb. két hetente tudunk találkozni. Ezért érdekelne a véleményetek.
Elég fiatalok vagyunk...! Ezért összeköltözés még nem jöhet szóba...Még csak középiskolába járok én is és ő is. Tudom, most így ez után lehet azt fogják gondolni/mondani, hogy nagyon gyerek vagyok még. Igen valóban az vagyok 15 éves vagyok. Nem gondoltam volna, hogy lesz távkapcsolatom (bár sokaknak lehet nem számítana annak ez a távolság). De amikor megismertem a barátomat, beleszerettem. Nagyon szeretem és ő is engem. És a bizalom is megvan kettőnk között. Lehet még 15 évesen nem ezzel kellene foglalkoznom, de az érzéseim ellen nem igazán tudtam mit csinálni.
Egyébként, szülei szokták elhozni és kb. fél óra vagy 45 perc az út ( időjárás és forgalom függő).
Tehát, tényleg nem lakik annyira messze...
csak az iskola miatt, ő is tanul én is tanulok,és éppen ezért nehezebben megy, hogy meg tudjuk oldani a találkozást. Mert neki is fontos a tanulás és nekem is! 2-3 hetente szoktunk, ahogy azt korábban a kérdés alatt is leírtam , függetlenül attól, hogy nem olyan nagy a táv.! Kb. 30 km ami tényleg nem sok.
Nagyon szépen köszönöm a hosszú és tartalmas válaszodat! :)
Örülök, hogy jót is hallok a távkapcsolatokról. Most már több reményt látok én is, mert van, hogy elkeseredek, mert tényleg szörnyen tud hiányozni ez a "3 hét nélküle és találkozunk, de akkor sem egész nap sajnos. . . csak délutántól estig" nehéz, de bírom, mert nagyon szeretem. További sok kitartást Neked és a Párodnak! És még egyszer köszönöm válaszod és, hogy időt szántál rá, hogy leírd!:)
1300 km, kéthetente találkozunk, néha gyakrabban. Másfél éve tart, hamarosan összeházasodunk.
Nálunk működik, csak sokszor van, hogy fájó a hiány.
Abszolút megvan a bizalom, eszembe sem jut, hogy megcsalna (nincs is rá indoka), és nekem sincs vágyam másra rajta kívül.
Mindennap beszélünk, szoros a kapcsolatunk, és van közös jövő előttünk. De azért mindig fülig ér a szám, amikor végre személyesen találkozunk ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!