Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolat, tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olvasgattam itt kérdéseket ...ebben a témában, de azért érdekelne, kinek milyen tapasztalatai vannak?

Főként akiknek volt már, távkapcsolatuk.

Mennyi ideig, jól működött -e, mennyi volt a távolság stb.

A barátommal nagyon szertejük egymást, el se tudjuk képzelni egymás nélkül, de annak ellenére, hogy nem is lakik olyan messze csak kb. két hetente tudunk találkozni. Ezért érdekelne a véleményetek.

2012. dec. 12. 21:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Elég fiatalok vagyunk...! Ezért összeköltözés még nem jöhet szóba...Még csak középiskolába járok én is és ő is. Tudom, most így ez után lehet azt fogják gondolni/mondani, hogy nagyon gyerek vagyok még. Igen valóban az vagyok 15 éves vagyok. Nem gondoltam volna, hogy lesz távkapcsolatom (bár sokaknak lehet nem számítana annak ez a távolság). De amikor megismertem a barátomat, beleszerettem. Nagyon szeretem és ő is engem. És a bizalom is megvan kettőnk között. Lehet még 15 évesen nem ezzel kellene foglalkoznom, de az érzéseim ellen nem igazán tudtam mit csinálni.

Egyébként, szülei szokták elhozni és kb. fél óra vagy 45 perc az út ( időjárás és forgalom függő).

Tehát, tényleg nem lakik annyira messze...

csak az iskola miatt, ő is tanul én is tanulok,és éppen ezért nehezebben megy, hogy meg tudjuk oldani a találkozást. Mert neki is fontos a tanulás és nekem is! 2-3 hetente szoktunk, ahogy azt korábban a kérdés alatt is leírtam , függetlenül attól, hogy nem olyan nagy a táv.! Kb. 30 km ami tényleg nem sok.

2012. dec. 13. 20:15
 12/15 anonim válasza:
89%
Kedves kérdező! Az én párom ma hajnali egykor utazott haza tőlem, tehát Angliából Szlovákiába. Mi már két és fél éve együtt vagyunk, több megpróbáltatással kellett megküzdenünk, mivel fiatalabb tőlem, es a szülei nagyon ellenezték/ellenzik . Mi már a kapcsolatunk elejétől fogva úgymond kisebb távkapcsolatban éltünk, amit én a mostani helyzethez képest nem is neveznék már annak..Én fősulin tanultam az ország másik végébe..es csak kéthetente találkoztunk, de ugye akkor sem az egész hétvégét sülve főve együtt, de ha igen akkor azt mindig rendesen kihasználtuk túrákkal, hegyi biciklivel, es mindennel, ami közös élményeket hoz. Sokszor meg is látogatott, együtt töltöttünk napokat, de a maximális napszám azt hiszem nem volt több ötnél amit egyhuzomba együtt voltunk. A kemény dió ezéven jött. A főiskola elvégzése után, több mint háromnegyed év elkeseredett munkakeresés közepette jött egy ajánlat. Anglia. Egy barátom aki ott lakik felajánlotta a segitségét, hogy elhelyezkedésben, lakhatásban, és mindenben ami külföldi munkavállaláshoz szükséges, segit. Én mivel teljesen mar a kilátastalanság helyzetében voltam, kicsi gondolkodáas után máris belementem. A barátom eszméletlen nagy erőt öntött belém, hogy abszolút támogat, mivel tudta, hogy valamit bizony már lépni kell, már szinte menekültem az otthoni környezetből, es a depresszióból. A megérkezés Angliába remek volt, az új dolgok, a város, az emberek, más környezet, munkábaállás, lakáskeresés stb…stb… lementek a dolgok, és elérkezett a december..a várva várt hónap, amit mar augusztus óta minden nap vártam. Nagyon féltem az érzelmeimtől, és az övéitől, mivel négy hónapot külön voltunk, és lássuk be, bármennyire is szeretnénk a skype hosszútávon nem pótolja maximalisan az érzelmeket…no az érintésekről ne is beszéljünk. De a találkozás pillanatától…a búcsúzás pillanatáig minden mint régen. És újra egymás karjaiba elaludni, es felkelni, ugye kedves távkapcsolatban élők mennyire leirhatatlan :) De eléggé önostorozó tipus vagyok, valahogy már amikor a végét éreztem a látogatásnak elkezdtem stresszelni, hogy na vajon milyen lesz újra egyedül…a bucsuzastol, elválástól, túldramatizáltam ugye, az utolsó három napot drámaként éltem meg, és tudtam jól, hogy csak annak a fránya búcsúnak kell lemennie már, és újra visszaáll a régi rend, újra home alone.. Bennem van frissen még a pillanat, az utolsó ölelések, ami végülis nem utolsó, csak hosszabb időre szól, nehéz elképzelni, hogy Ő aki még 12órája ölelt, nemsokára újra a számitógépembe megy vissza chat és skype formájában. Azt hiszem legközelebb májusban találkozunk, nincs még fix időpont, de ez a legelképzelhetőbb jelenleg. Egyébként a terv, jövöév május..addig szól a gyötrődés, mivel befejezi a főiskolát, és kijön utánam. Szóval mindent összegezve, örülök, hogy itt volt, és hogy ujra egymásba tudtunk maximalisan szeretni, és, hogy ilyen fantasztikus barátom van aki igy kitart mellettem. A válaszom: Igen, van jövője a távkapcsolatoknak, de tényleg nagyon bele kell adni minden erejét az embernek...nagyon fontos a figyelmesség, és hogy nem szabad ketsegbe esni és tulsagosan belezavarodni...csak lazán, mindig csak időpontrol időpontra, talákozásról találkozásra lassan haladni tovább...Fontos, hogy legyen egy cél, terv előttetek, ami felé haladtok..egy dátum ami az összeköltözés datuma pl. És hidd el ha a tavkapcsolaton valaki tulmegy, annal hálásabb kapcsolat nincs :) 25/L
2013. jan. 9. 17:20
 13/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hosszú és tartalmas válaszodat! :)

Örülök, hogy jót is hallok a távkapcsolatokról. Most már több reményt látok én is, mert van, hogy elkeseredek, mert tényleg szörnyen tud hiányozni ez a "3 hét nélküle és találkozunk, de akkor sem egész nap sajnos. . . csak délutántól estig" nehéz, de bírom, mert nagyon szeretem. További sok kitartást Neked és a Párodnak! És még egyszer köszönöm válaszod és, hogy időt szántál rá, hogy leírd!:)

2013. jan. 10. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

1300 km, kéthetente találkozunk, néha gyakrabban. Másfél éve tart, hamarosan összeházasodunk.

Nálunk működik, csak sokszor van, hogy fájó a hiány.

Abszolút megvan a bizalom, eszembe sem jut, hogy megcsalna (nincs is rá indoka), és nekem sincs vágyam másra rajta kívül.

Mindennap beszélünk, szoros a kapcsolatunk, és van közös jövő előttünk. De azért mindig fülig ér a szám, amikor végre személyesen találkozunk ismét.

2013. márc. 9. 23:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy csak most válaszolok, régen néztem, hogy kaptam- e még választ. Gratulálok a közeledő esküvőhöz. Jó hallani, hogy ilyen eredményes is lehet egy távkapcsolat, ha van kitartás! Köszönöm a válaszod!
2013. máj. 8. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!