Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú akivel nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akivel nagyon jóban vagyunk? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Mindketten 14 évesek vagyunk. tetszem neki, és ő is tetszik nekem. Rengeteget beszélünk, és osztálytársak vagyunk. Szájrapuszi már megvolt(felelsz vagy merszben)anélkül csak sima puszi volt. Már közel vagyunk ahhoz hogy járjunk, de neki már volt barátnője, nekem pedig még nem volt barátom. A volt barátnője az én legjobb barátnőm, aki engem most utál. Ez normális hogy kicsit "félek" ettől a dologtól? Nagyon is szeretnék vele együtt lenni, de aggaszt a barátnőm. Megbeszéltük a fiúval hogy nem érdekel minket, de nem bírom kiverni a fejemből. Szerintetek hallgassak a szívemre, és jöjjek össze a fiúval? Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2012. dec. 12. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, van egy fiú, akivel nagyon jóban vagytok.

Amúgy meg: ha akarsz, jöjj össze vele. Nyilván. -.-

2012. dec. 12. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát nem könnyű választás. Vagy a barátnőd, vagy a srác. Hát dönts úgy, amelyiket fontosabbnak ítéled. De azt is vedd figyelembe, hogy a "szakítás" után nem biztos, hogy a barátnőd újra barátnőd lesz (hisz most utál), és arra is, hogy a srác sem biztosan lesz veled hosszú ideig.
2012. dec. 12. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Hallgass az eszedre. Osztálytárssal ne kezdj!!!!
2012. dec. 12. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Na szóval.. mivel én (nagyon) átlátom a helyzeted..

azonkívűl, hogy azt mondtad még egy éve hogy mekkora b*zi.. (xD) ezelőtt is tetszett.. (ne tagadd..!) most meg hirtelen bele estél.. miután a V. tetszett.. de ha te úgy érzed hogy szereted.. és anyud meg apud elé állnál és azt mondanád hogy Ő itt a barátom.. és nem csak azért lennél együtt vele amiért a mi drága kedves.. khm.. osztálytársunk.. :DD akkor hajrá.. de abban ne legyél biztos hogy ha szétmentek a N.vel ugyanolyan lesz minden mint most (vagyis volt).. és ha még osztálytársak lesztek mellette nehéz lesz egyrészt túltenned magad rajta másrészt meg kellemetlen lesz utána.. de ahogy érzed.. neked kell eldöntened.. ;) Ebben SENKI nem tud neked biztosat mondani.. neked kell átgondolnod, döntened és cselekedned,, ;)

Egy séta melett majd beszélünk még róla.. de Edvina Alexander jön.. :$$

2012. dec. 12. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!