Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsam meg?
Figyelt kérdés
Életem szerelmével most szakítottunk. 3 hónapot jártunk, de azt mondta, hogy nem szerelmes belém. Nagyon szeret, de nem szerelmes és így nem tud velem lenni. A lány rák csillagjegyű és minden igaz rá a horoszkópjából, ha ez segít. KÉRLEK SEGÍTSETEK ! Ötletek ?2012. dec. 10. 22:15
1/4 szeszi válasza:
A baj csak az, ha nem szerelmes, magadnak okozol fájdalmat, ha olyannal akarsz együtt lenni, aki nem viszonozza az érzelmeid. Szerintem nem véletlenül szakítottatok...próbáld inkább lezárni, mint meghódítani, nem hiszem, hogy másodszorra sikerül, ha eddig nem érezte azt a plusz tüzet, mint te.
3/4 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretem őt. a nyilas tipusú emberek tuti hogy bejönnek neki az ilyen kis bunkók, egyet szólnak és lelépnek ilyenek.. mellesleg én is rák vagyok
2012. dec. 10. 22:25
4/4 mirror06 válasza:
Nem akarok nagy szívfájdalmat okozni, de biztos, hogy nem szeret nagyon téged. Ez a legnagyobb kib_szás, amit csak tudott csinálni, még ha jó szándékból is tette. Nem akart téged összetörni teljesen, ezért mondta ezt. Ha nagyon szeretne, akkor nem hagyott volna el. Viszont így, hogy ezt mondta, csak egy halott dolog reményét élteti benned. Mondj le róla, ha most még nem is, később meglásd.
Én se vagyok már szerelmes a barátnőmbe, 'csupán' nagyon szeretem. De ne feledd! Ez a fajta szeretet, ami a szerelemből alakul át sokkal nemesebb, magasabb rendű, mint a szerelem! Mint a szavak is mutatják: szer-elem, szer-etet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!