Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg azt, aki csak szexet akart?
Figyelt kérdés
Szóóóóval... van egy fiú az osztályomban (egyetem), akire én az elején egyáltalán oda sem figyeltem. Külföldön járok most egyetemre, ezer más dolgom volt, nem is értem rá a pasikat figyelni. De valahogy úgy ügyeskedett, hogy szépen lassan elkezdtünk beszélgetni, smsezni, minden este meg reggel írt jó éjt meg jó reggelt smst, órák közben, ha máshol volt óránk, hogy mikor végzek már, mert alig várja, hogy megpuszilhasson... egyre közelebb kerültünk egymáshoz, de ez nem a külvilágnak szólt, mások nem is nagyon tudtak róla, amit ők láttak, csak annyi volt, hogy néha megölelem, vagy ő engem, megpusziljuk egymást, ilyesmi. Mondott sok szépet és jót, hogy akkor és annyit lesz velem, amikor és amennyit csak akarom, nagoyn kedves volt hozzám, mindig odafigyelt ha szomorú voltam, törődött velem... aztán egyszer levitt kocsival az állomásra, és a végén megcsókolt. De aztán a suliban minden olyan volt mintha nem történt volna semmi. Az smsek mentek továbbra is, és sulin kívül volt csók, suliban nem. Hát gondoltam jó, bár fájt, de végülis valahol még akár meg is lehet érteni. Aztán én albiba költöztem, és egy este átjött, főztem neki vacsit, és hát lefeküdtünk. Aztán napokig semmit nem hallottam róla. Eltelt vagy 4 nap mire én írtam neki, hogy szóval csak egy szex volt... azt írta vissza hogy nem tudja, nem, de hogy nem akar komoly kapcsolatot, meg hogy én megijesztettem őt azzal, hogy úgy viselkedtem mint a barátnője... ez egyrészt szemeszedett hazugság, az összes barátnőm tudja, hogy pont azon sírtam nekik mindig, hogy a suliban úgy viselkedik mintha nem történt volna semmi kettőnk között... én sosem mentem oda hozzá, mindig ő jött, igen, néha megöleltem, de nehogy már ez olyan nagy bűn legyen. Meg amúgy is én mindenkit ölelgetek. Soha nem mentem oda ha a barátaival volt, soha nem lógtam rajta, soha meg se csókoltam a suliban.... na mindegy, szóval most előadta ezt... azóta is látjuk egymást a suliban minden nap, és még mindig ő az, aki odajön hozzám, meg aki szomorú kiskutya szemekkel néz... most akkor mi van? mit csináljak? Haragszom rá, de el akarom érni hogy teperjen értem. És most majd nem adom magam olyan könnyen... 22L2012. nov. 28. 20:42
1/3 tetro válasza:
Ha nem írtad volna oda hogy hány éves vagy, meg hogy egyetem, akkor simán azt gondolnám, hogy 16évesek vagytok. Max... Drágám, ennyi idősen már tudhatnád, ha valaki csak dugni akar. Aztán eldöntheted akarsz-e. Jó volt? Akkor örülj neki. Hogy most mi van? Fogd meg és beszéljétek meg. Ha csak makog, akkor gyerek, akkor meg mégis mit akarsz tőle? Felnevelni?
2/3 sztbali válasza:
Összetett probléma. Már megkapta a testedet és elég jól ismer. Ha tényleg többet akar, akkor még mindig odamegy hozzád és elkezd szép szavakat mondani. Ha nem akarna többet akkor már nem lenne ott és veled. A jó viszony mindenképp megmaradhat.
3/3 anonim válasza:
Ha tepersz utána, le fog nézni. Teperni csak önérzetes, büszke -már-már királylányszerű - lányok után szoktak csak.
Legyél kedves, de hűvös, büszke! Foglald le magad, ne rá várj! Ha megkeres, ne találj neki könnyen időpontot, amikor ráérsz. Fontos ember vagy, aki nem ér rá játszadozásra. Ha veled szeretne lenni, azt ki kell érdemelnie, nem elég kutyaszemekkel nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!