Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mivel hívhatnám fel a csajok figyelmét?
Figyelt kérdés
Szemezni szoktak velem, meg hosszasan bamulnak ha az utcán egymás mellett elmegyünk. De ezen kívül semmi.
Csendes vagyok, többnyire nyugodt, akit nem ismerek azzal keveset tarsalgok.
184 cm vagyok szőke hajjal zöld szemmel, ahogy észrevettem, a szőke nem épp a csajok idealja. Képet is tettem mar ide fel többször és pozitív választ kaptam többnyire.
Szóval mivel hívhatnám fel a figyelmüket, hogy létezem?
2012. dec. 10. 16:31
2/6 anonim válasza:
Jó kinézettel és vastag pénztárcával lehet felhívni a csajok figyelmét, semmi mással. Amúgy jól gondolod, a lányoknak a sötét haj jön be.
3/6 anonim válasza:
A lányoknak a szôke haj is bejön...
Szerintem beszélned is kéne velük nem csak szemezni :)
4/6 A kérdező kommentje:
És egy idegen csajhoz hogy menjek csak ugy oda?
Annyit megértettem h a külső csak egy apró figyelemfelkeltő tényező.
2012. dec. 10. 17:29
5/6 anonim válasza:
Nemcsak figyelemfelkeltő tényező a külső. Ha már odamentél, akkor is a külsődön múlik, h sikered lesz-e.
6/6 anonim válasza:
menny oda, és kérdezz valamit és a leírás alapján jól nézel ki ami egyértelműen előny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!