Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mircsináljaak? (valakiii)
Figyelt kérdés
A barátnőimnek vannak barátjuk vagy alakul nekik és én egyedül érzem magam és nekem nem nagyon kell senki mert még a volt barátom iránt érzek valamit de a barátnőim nem nagyon bírják meg valamikor eléggé cikis de nagyon rendes és mit csináljak hogy ez az érzés már végre elmúljon mert már vagy 4 hónapja h nem vagyunk együtt és még most sem elejtettem el2012. dec. 9. 08:36
1/2 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírási hibákért csak gyorsan írtam
2012. dec. 9. 08:39
2/2 anonim válasza:
Nincs bocsánat! Ha az életben is így nyilvánulsz meg senkinek sem kellesz! Vedd a fáradságot, és olvasd el a szöveget, mielőtt kiteszed. Javítsad ki a helyesírási hibákat, és értelmezd is a szöveget, hogy más is könnyedén megérthesse. Akkor talán figyelnek rád mások is, és nem leszel egyedül. De amíg Te nem vagy tekintettel másra, rád sem lesznek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!