Sos. Valakiii. Segitsen?
Már egy hete hőemelkedésem van ,egyfolytába ...voltam orvosnál is de nem mondott semmit..azt mondta szedjek c vitamint meg ..amit felirt gyógyszert. klabax
fejfájással együtt van höemelkedésem (nemmindiG)....15 éves vagyok....
mi lehet a bajom?????megvagyok ijedve ...valami komoly ??,baj? stressz, virus???
höemelkedéstöl megijedve? sztem nem kell.
most van vmi virusos izé az tuti.
nekem egy hete be van durranva a nyálkahártyám és egyfolytában nyom a fejem, rossza közérzetem.de amuyg tök jol vagyok ezen kivül.még csak nem is folyik az orrom meg nem tüsszögök.
nem tok vele mit csinálni majd elmulik. ugyanis azt tapasztalom kb két éve hogy ami eddig 3 nap alatt elmult az most elhuzodik akár 3 hétig is.a durva része nem de ez a gyenge izé igen.és mások is mondták már.
de nem vagyok orvos,de ha ö nem mond semmit...
nem más találja ki a betegséget.. a betegség találja ki magát.
Igyál meleg teát meg takarózz be és pihenj..
Nekem a hőemelkedést a köhögés váltja fel. Két napig volt hőemelkedésem, utána két napig lázam...Most meg köhögök ezerrel, de ezen kívűl semmi bajom nincs :S
Jobbulást nekünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!