Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
újrakezdés? Vannak itt olyanok akik újrakezdték a volt párjukkal? Van valakinek tanácsa vagy saját tapasztalata?
Pár hónapja szakított velem a párom,azóta is szoktunk beszélgetni és hamarosan találkozunk,együtt megyünk majd a karácsonyi vásárra.Igaz hogy nem került szóba az újrakezdés de még neki sincs új párja,és a szakítás neki is fájdalmas volt,ő is sírt...
Lehet még nála esélyem?Van itt olyan akinek már sikerült újrakezdenie?
19/L
2 oka is volt.
Kezdte úgy érezni hogy több a megszokás mint a szerelem,a másik pedig mert úgy gondolja hogy nem találom meg az egyensúlyt.Egy ideig nem szóltam neki ha valami zavart(annyit voltunk a haverjaival hogy max 5-6órát voltunk kettesben hetente én meg messze lakok és nem a haverjai miatt utazgattam),de végül addig mondta hogy szóljak hogy valami bánt hogy már nem tartottam magamban a dolgokat,csak a dolgok max 1-2hétig változtak utána megint nem nézte hogy én miatta utazok nem a haverjaiért,később meg így az lett a baja hogy mindenért szólok és azt hogy kettesben akarok vele maradni úgy értelmezte hogy nem vagyok képes szocializálódni:/
Amikor vége lett megbeszéltük hogy helyre lehetne hozni de azt mondta hogy fél tőle hogy akkor megint pár hónap boldogság és utána megint jönnek a gondok...Csak nem tudom hogy mennyi igaz belőle.
Azért szeretném újrakezdeni mert még egyikünk részéről sem teljesen lezáratlan az ügy,ezt nem csak úgy mondom,azóta is szoktunk beszélgetni,jövőhéten együtt megyünk majd a karácsonyi vásárra,és szerintem ha elmúltak volna az érzései nem sírt volna amikor vége lett...
Azt mondta hogy nincs köze hozzá de a haverjai már jó ideje próbálták elérni hogy vita legyen köztünk és áskálódtak ellenem,csak azért mert szerintük nem bulizott mellettem eleget és kevesebbet kötött a piára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!