Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne kinőni ezt a fajta lustaságot?
Figyelt kérdés
Az baj, /elég paradox/ hogy lusta vagyok egy párkapcsolatra. Pedig szükségem volna rá, de nem megy. Akárhányszor összejövünk egy lánnyal max 1 hónap és vége van. Az ok mindig a lustaság, flegmaság, hogy megunom az egészet, mint mindent úgy általában. Jobb szeretek a magam ura lenni, nem bírom a kötöttségeket. Mindig azt csinálom amihez éppen kedvem van. Inkább szoktam simán dögleni, mint nyüzsögni. Sokszor lemondom a találkozókat, meg mindent halogatok. De ugyanakkor ezt én tudom, h ez egy bizonyos fokú éretlenség, hogy nem vagyok kész egy komoly kapcsolatra. A barátaim azt mondják, így vagyok jó, ahogy vagyok, majd benő a fejem lágya. De hogy tudnám ezt elősegíteni?2012. dec. 5. 15:49
11/11 anonim válasza:
Igen kedves kérdező és ha most azt mondanám hogy ezzel bántasz másokat tagadnád, mert te nem mondtál semmi rosszat vagy ilyesmi, te csak jól érzed magad. De tudod nem csak szavakkal lehet bántani valakit, hanem pl. ignorálod azt, akinek fontos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!