Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon lehetek-e szerelmes még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehetek-e szerelmes még 1x egy nagyon régi exem-be?

Figyelt kérdés
(tini szerelem volt, sok szenvedéllyel, nagyon mély és nagyon boldog pillanatokkal, azóta sem voltam szerelmes másba) Kb 3-4 éve szakítottunk, s kb 3 éve nem találkoztunk a részemről múlt el a nagy láng, de azóta is néha-néha gondolok rá, nem hinném, hogy tudok 100%-an közönbös lenni iránta. Valahogy újra találkoztunk, élveztem a társaságát nosztalgiáztunk, röhögtünk a régi ''én''-ön. Most még dögösebb csajszi nagyon kacérkodom a gondoloattal hogy 1fajta nagyon nyitott alapú kapcsolatot (sexuális) ápoljak, de ugyanakkor aberrációnak is tűnik. Illetve nem szeretném hogy újra nagyot sérűljön (ha tud még 1általán irántam), ha az előző mondatom szerint alakulna a helyzet.

2012. dec. 3. 23:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha csak rákúrogatni szeretnél akkor ne tedd, ha nem akarod bántani, mert tuti sérül. Főleg, hogy elmondásod alapján ő pont abban a korban lehet ahol komoly kapcsolatot keres. Ha viszont komolyan is el tudnád vele képzelni akkor hajrá. De csak akkor. Más esetben maradjon a barátság, és senkinek nem esik bántódása.
2012. dec. 4. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!