Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, ha időhiányra ill másik pasira
hivatkozik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrégiben ismerkedtem meg egy lánnyal, aki szerelmes lett belém. Sokat találkoztunk beszélgettünk. Aztán komolyabbra fordultak a dolgok. Csók, ölelkezés, petting. Másnap viszont mondta hogy hát nem akar becsapni, de van egy másik pasi is, és nem tudja hogy melyikőnket akarja. Azóta facen sem ír olyan stílusban mint régen, és eléggé visszafogott. Mondtam neki hogy van ideje dönteni, döntse el. Végül most kijelentette, hogy hát inkább egyikőnk se, mert a kapcsolat rengeteg energiát emészt fel, és neki most tanulnia kell. Na most akkor mi a helyzet? Üres kifogás, vagy valami nem stimmel? Nem értem a helyzetet, hogy szinte egyik napról a másikra hogyan változott meg ennyire minden, amikor szinte totál szerelmes volt. Van ötletetek?
az elsőnek igaza lehet, de én nem a "kolbászra" tippelnék...lehet hogy valami olyat csináltál amitől kiábrándult belőled...hülye példa: lehet hogy rosszul csókolsz...vagy a petting nem ment annyira...bármilyen fura ez lehet kiábrándító egy lány számára...én is jártam úgy hogy megtetszett egy srác, ismerkedtünk, kavartunk és amikor megcsókolt arra gondoltam hogy vajon miért nem adott egy törölközőt a csókja mellé, még az államon is folyt a nyála és vajon mit hisz, hogy lekell dugnia a nyelvét a torkomon...és ez teljesen kiábrándított és megmondtam neki finoman (persze nem kamu okra hivatkozva) hogy ez nem megy...
csak a te esetedben a csajnak nem egyenes a gerince hogy megmondja a valódi okot, így keresett mást...
de ez csak egy tipp...nem ismerlek titeket, csak az alapján tudtam válaszolni amit itt olvastam és tapasztaltam én is...
N22
2012. nov. 30. 08:58
3/5 anonim válasza:
nem kellesz eléggé! nyilván kapott egy jobb ajánlatot.
2012. nov. 30. 16:26
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell ezt túlmisztifikálni: egyszerűen mégse fogtad meg annyira, mint ahogy te érezted. Nem hiszem, hogy benned volt a hiba, mert én pl. ha egy pasiba tényleg komolyan belezúgok, akkor nem fog érdekelni, hogy néz ki a "kolbásza" meg azon is elég könnyen túllépek, ha nem csókol valami jól. Exemnek fogalmazzunk úgy, hogy elég előnytelen farka volt és furán csókolt, de annyira bele voltam hullva, hogy nemhogy elfogadtam, de ilyennek is szerettem. Szóval tényleg nem a te hibád. A csajnak csak egy fellángolás lehettél vagy az is lehetséges, hogy görcsösen szerelmes akart lenni beléd, de nem ment neki.
2012. dec. 2. 13:49
5/5 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy volt egy olyan esetem, hogy egy bizonyos sráccal alakulóban voltak a dolgok. A srác nagyon odavolt értem és úgy éreztem, hogy bennem is kezd kialakulni valami. Azt hittem, szerelmes vagyok. Aztán elutaztam egy táborba és ott találkoztam valakivel, akibe első látásra úgy sikerült belezuhannom, hogy úgy éreztem magam ott helyben mint aki alól kirántják a talajt. Onnantól kezdve csak ez az új srác járt a fejemben, a korábbit meg természetesen leépítettem. Ilyen helyzeteket is produkálhat az élet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!