Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem így nem megy de nem érti meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel távkapcsolatban élünk,mert a szülei eltiltottak. Egyszer elszökött hozzám de másnap a rendőrség bevitte majd jöttek a szülei és elment..
Azóta sokszor próbáltuk hogyan költözzünk össze de barátnőm nem tesz semmit,olyan mint ha akarná de még se, több mint 8hónapja ez megy.
Majd belefáradtam elintéztem én a dolgokat csak lekellett volna jönnie de nem jött "nem engednek tudod" Ezt mért csinálja velem? Mit tegyek? Már nagyon elég abból hogy mindig egyedül vagyok és hogy nem lehetünk együtt meg hogy csak interneten lehet vele beszélni.
Többen is mondták hogy várjak de nem megy.. Én már majd 8hónapja várok de nem jobb csak rosszabb lesz.. 18f,16L
A barátnőd még nem felnőttkorú úgy hogy ezzel még 2 évig várhatsz is...
2012. nov. 26. 09:51
2/10 anonim válasza:
A barátnőd gondolom, nem akar újra rendőrök kezébe kerülni. Nagyon megalázó az. Ráadásul kiskorúként nem igazán lehet messze a szüleitől, hiszen ők azok, akiknek vele kapcsolatban intézkedniük kell. Azt meg had ne mondjam, hogy te elvadítod őt tőlük, ezért se fognak engedni a 48-ból.
2012. nov. 26. 09:55
3/10 anonim válasza:
16 éves lány? ... hová jutott a világ!
2012. nov. 26. 10:12
4/10 anonim válasza:
Te komolyan elvárnád egy 16 (!!!) éves kislánytól, hogy elszökjön (!) miattad a szüleitől?
2012. nov. 26. 10:19
5/10 A kérdező kommentje:
Ha akkor le jön a gyermekjóléti elintézi a nagykorúsítást. Amúgy az anyjáék csak a családiért tartják..
2012. nov. 26. 13:28
6/10 anonim válasza:
aham ... és ezek szerint te el tudod tartani, van lakásod és szép jövedelmed? ... nem ráérsz tönkretenni az életét két év múlva?
2012. nov. 26. 13:34
7/10 anonim válasza:
Értem!Szerintem ti cigányok vagytok...jól gondolom?
2012. nov. 26. 13:39
8/10 anonim válasza:
Vagy legalábbis a csaj tuti cigány..
2012. nov. 26. 13:39
9/10 A kérdező kommentje:
Igen van lakásom és jövedelmem is. Amugy igen, Cigány vagyok az anyja meg egy magyar és csak a családiért tartja meg a gyerektartás miatt.
Én tényleg szeretem őt,nem átbaszásból akarok vele lenni!
2012. nov. 27. 12:51
10/10 anonim válasza:
Ha tényleg szeretnéd akkor nem irkálnál ki ilyen kérdések, holott nagyon jól tudod h ő is meg tudja nézni, de csináld csak még szúrd belé a kést sőt még forgasd is meg ha ennyi eszed van !! ne várd el tőle hogy ott hagyja az iskolát, szüleit meg az egész életét MIATTAD, és ha meg is tesz mi lesz rá a garancia h 2-3 hónap vagy év után nem gondolod meg magad és hagyod vkiért, vagy csak azért "mert te nem birod tovább" szted ez neki olyan egyszerű, gondolkozz egy kicsit az ő fejével vagy csak próbáld meg és talán másképp fogod látni ezt az egész helyzetet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!