Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretnétek egy ilyen lányt magatok mellé? (kicsitperverz, csinos, fiatal, bújós, szerető)
képzeljétek magatokat a helyzetbe. Adott egy 36 éves férfi, és egy 17 éves lány. Odavannak egymásért, talán szerelmesek, és nagyon jól tudják érezni magukat együtt. A pasi felhívta a lányt vasárnap hajnalban hogy hiányzik, és nem tud aludni. a lány egész előző nap erre várt, és reggel 8kor már a buszon ült és ment a pasijához aki 1 percet sem aludt a telefon óta. megérkezik a lány, forró csókok ne is soroljuk. mindketten a másiknak a legjobbat akarják. nagyon odaadóak, ennek meg is van az eredménye sorozatos orgazmusok és spriccelések formájában. :D
mi a vélemény a lányról? a kettőjük kapcsolatáról? lehet ez komoly? frissek még nagyon.
köszi :) aranyosak vagytok mindannyian!
és tudom. igaza volt sok mindenkinek. makacs vagyok nagyon :/:)
no de én is nagyon remélem, hogy ez egy igazi kapcsolat :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!