Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker lanyok erzelmesebbek, erzekenyebbek, husegesebbek mint masok?
Utolsó, mondom én, hogy másik nyájban bégetsz.
Te azt hiszed, okosabb vagy, mint a "diszkóban vonagló ribizlik", képzeld, ők meg azt hiszik magukról, hogy értelmesebbek a "részeges, fekete bohócoknál".
Én is a rockzenét szeretem, mégsem állítok fel kategóriákat az embereken belül, zenei ízlés alapján.
Valamiért igen. Az biztos,hogy érzelmesebbek, mert a 80% uk kattant, depressziós mortícia. Igazából rocker lányok zöme azért az ami, mert teljes hasonulásban vannak a coffi palijukkal. Azelőtt nyálas fiú pop együtteseket hallgattak, de egy csapásra menő lett számukra a szöges bakancs meg a rockzene,cskahogy bejöjjenek a kedvenc rocker stílusú palijuknak. Így jobban észreveszik őket az ilyen stílusuak, és könnyebben összakaparják őket. TEhát sokkal odaadóbbak, talán hűségesebbek is.
De sokat láttam,hogy egy idő után leszáraták már a rocker gyereket, mert találtak egy menőbb, pénzesebb sportoló igazi férfit, és azóta már lekerült a durung bakancs, helyette csinos nőies cipellők, és miniszoknya van rajtuk, üdébb nőiesebb szinekkel. Csak ámulok és bámulok,hogy micsoda dekoratív nőkké tudnak válni.
15-ös: te pont a divatrockerekről beszélsz, sajnos vannak ilyenek is. Aki igazi rocker, az belülről is az, nem kell hozzá talpig feketében járni. Ez egy életérzés, nem a külsőségekről szól.
Kérdező: ezzel én is igy vagyok, a partnerem igenis szeresse a rockzenét, na nem mondom h alap, de nem árt. Volt már olyan pasim, akivel annyira különbözött az izlésünk szórakozás terén, h szombat esténként otthon lestük a tvben az x-faktort, mert nem tudtunk egy közös progit összehozni...
11-es vtam :)
Szerintem butaság olyat állítani, hogy xy zenei stílus szeretői/követői érzelmesebbek, jobbak stb lennének a másiknál.
Ez érzelmi és értelmi intelligencia függvénye. Na meg, az érettségé (abba ne menjünk bele, hogy egy érett személyiség nem fog justin biebert hallgatni pl..:) )
Mondom ezt úgy, hogy "rocker" vagyok- többnyire rockzenét/metált hallgatok, de meg nem mondanád rólam, (olyan vagyok, mint a filmekben a fiatal könyvtároslányok)
Persze, gimiben még menő volt úgy öltözni, hiszen az volt a "csordám", de egy idő után rájön az ember, hogy a kinézet abszolút nem fontos ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!