Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A rocker lanyok erzelmesebbek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rocker lanyok erzelmesebbek, erzekenyebbek, husegesebbek mint masok?

Figyelt kérdés
csak kerdezem,en szeretem a rockot,meg csak szeretnem tudni,aki ilyen o milyen tipus is:) 19F

2012. nov. 25. 15:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Érzelmes, érzékeny, hűséges lányt szinte lehetetlen találni a rockerek és a nem rockerek között egyaránt, nem ettől függ.
2012. nov. 25. 15:36
 2/18 anonim ***** válasza:
Menj ki egyszer rockmaratonra....hűségesek ugyan már :)
2012. nov. 25. 15:39
 3/18 anonim ***** válasza:
Mért lenne lehetetlen!? Én is az vagyok :D
2012. nov. 25. 15:41
 4/18 anonim ***** válasza:
kurvàra nem ettől függ
2012. nov. 25. 15:41
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
A rocker lányok sem különböznek a kortársaiktól, csak másik nyájban bégetnek.
2012. nov. 25. 15:55
 6/18 anonim ***** válasza:
13%
Sajnos egyre ritkább a rendes, hűséges és egyben vonzó lány. Mi fiúk is sokat hibáztunk, a fő gond, hgoy istennőként vannak kezelve a mai lányok. Például felesleges előre engedni őket a buszon, mert még azt hiszik, hogy ők a világ úrnői és bármit megtehetnek, vissza is élnek azzal, hogy ők nők. Igazából nagy hülyeség ez az illemszabályzat is, nem kéne hagyni, hogy a férfiak alsóbbrendűnek tűnjenek fel, a nők meg felsőbbrendűekként.
2012. nov. 25. 16:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Utolsónak igazat adok.
2012. nov. 25. 16:01
 8/18 anonim ***** válasza:
*Bocs, utolsó előttinek, aki a nyájasat írta. :D
2012. nov. 25. 16:02
 9/18 A kérdező kommentje:

Felvázolom a szitut,miért gondoltam így.Én jómagam is nagyon szeretem a rock zenét,sőőt..:) Szóval nem hallgatok sem sp-t,dzsásztin és hasonló zenéket mint a korosztályom,mert nem lelném értelmét.Én mivel szeretem rockot,elég művészies vagyok,ami abban merül ki hogy szoktam verseket irni,máshogy látom világot,régebben pedig irtam regényeket is.

Komolyabb kapcsolatom 2 volt,az egyik az olyan semmilyen,beszélgettünk és a csajszi akart velem lenni,nem volt rocker aranyos volt,dehát egyszerűen nem igen tudtunk találkozni,beteg is voltam,és saját magam kilogikáztam hogy megcsalt,szemembe nem tudta volna elmondani..Pedig aztán apránként,de beleszerettem...bár nem ugy igazából :)

Második barátnőm..hát..Vele mindenben egy hullámhosszon voltam,már-már ugy éreztem nincs olyan amiben nem hasonlitunk! Majdnem mindenbe..másképp öltözködött mint az átlag,a haja is,és hiába szerette rockot olyan érzékeny volt,érzelmes és addig küzdöttünk egymásért hogy ihaj..csak sors közbeszólt itt is :) Barátnője is rocker,és ugyancsak hűséges,még mikor együtt voltunk anno mesélte hog lerázta pasasokat,meg mennyire kitart barátja mellett,akkoris ha rózsaszin köd elmult feje felett..Én meg már ugy vagyo kvele,szeretnék boldog lenni,de hát az az igazi,aki azért szereti a rock/punkrockot és érzékeny ő is másképp néz világra vagy akármi :)

2012. nov. 25. 16:49
 10/18 anonim ***** válasza:
Én nem tudom minek számítok a középsuliba még ment a fekete cucc, láncok, sötét rúzs , fektete körömlakk stb egyetemen már abszolút normálisan, elegánsan öltözködöm annyi hogy ált a fekete meg a sötét színek dominálnak. Természetesen rock zenét hallgatok. Hűséges típus vagyok de ez szerintem nem a stílus hanem ember kérdése. Találsz ilyet is olyat is ebben a kategóriában.
2012. nov. 25. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!