Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek rossz döntés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz döntés osztálytárssal összejönni?

Figyelt kérdés
Folyamatosan mindenki azt nyomatja, hogy mennyire rossz döntés egy osztálytárssal összejönni.. DE MIÉR? Van egy fiú az osztályomba aki nagyon tetszik, és én is neki, de mind a ketten félénkek vagyunk és nem merünk lépni.. mit csináljak? Várjak?

2012. nov. 25. 15:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. nov. 25. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Személyiségfüggő, vannak olyanok, akik nem csak pár hónapig járnak ilyen fiatalon, hanem akár évekig.

Ha úgy ítélitek meg, hogy működhet köztetek hosszabb távon is (az "örökké" verzióban ne nagyon reménykedj, az nagyon ritka), akkor hajrá.

A jelenlegi helyzet sem jobb, hogy össze vagytok zárva egész nap és epekedtek.

2012. nov. 25. 16:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a válaszokat :) jobban át fogom gondolni ezt az egészet! Egyébként ő nem olyan, hogy elhordjon bármilyen ribancnak, vagy ilyesmi, és én sem vagyok olyan, hogy lejárassam.. de talán tényleg nem jó ötlet :) köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 25. 17:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyik hátrány sem olyan nagy, hogy emiatt kihagyj egy lehetőséget, és megfoszd magad a szerelemtől:)
2012. nov. 25. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:
NEM! Ha eléggé szeretitek egymást akkor semmi baj nem lehet. Egyik ismerősöm(lány) összejött még nyolcadikban egy fiúval és elég komoly lett mert általános ba még csak évfolyam társak voltak és csak 1 órájuk volt együtt , de gimibe már egy osztályba kerültek és ott is együtt maradtak . Hozzáteszem tavaly fejejezték be és méh mindig tart a kapcsolat és komoly is . Szo nem feltétlenül hülyeség.
2012. nov. 26. 18:11
 16/16 A kérdező kommentje:
az utolsó 2 embernek is nagyon szépen köszönöm a választ :) egyébként nagyon arra hajlok, hogy megpróbálom, mert veszíteni nem veszítek vele semmit! aztán ki tudja? talán egy tök jó dolog sül majd ki belőle :)
2012. nov. 28. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!