Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogy mászol ki belőle?
Figyelt kérdés
Amikor már úgy érzed, hogy beledöglesz, nem tudsz másra gondolni szinte egyáltalán, annyira magányos vagy, hogy nincs párkapcsolatod és momentán nincs is rá sok esély, hogy lesz. Mi az, amivel túl teszed magad, újra meg újra, hogy ne ásd még mélyebbre magad alatt a gödröt? 19F2012. nov. 22. 20:29
11/16 anonim válasza:
Pedig valahol az utolsónak is igaza van. Senki nem várja el a másik embertől, hogy sziklamód viseljen el minden negatív élményt, de azért egy felnőtt hapsi ne is hissztériázzon és omoljon össze egy ilyen piszlicsáré dolog miatt. Bár, ma ez a trend.
12/16 A kérdező kommentje:
irigyellek, ha te ezt negatív élménynek meg piszlicsáré dolognak nevezed, ez nem az. ha kirúgnak a munkahelyről, vagy szétvernek az utcán, az az. Ez viszont egy ember igényeinek az alapköve, ha 2 évre börtönbe dugnak, akkor is azt érzed hogy te vagy a világon a legszerencsétlenebb embere. nem baj, egy kis egonövelésnek beillett ez a hozzászólás, mert ha belegondolsz, a másiknak a hiteltelen leugatása szintén csak azért jó, hogy érzékeltesd hogy neked mennyire szar, vagy te mennyivel jobb vagy, tulajdonképpen ez a te hisztid :) nem baj, ma ez a trend, legalábbis Magyarországon.
2012. nov. 24. 17:25
13/16 A kérdező kommentje:
Meg soha nem volt barátnőm, nincsenek barátaim (max érdeki okból néha úgy csinál valaki, de a társadalmi elfogadottsága fontosabb) kiskoromban az osztálytarsaim megvertek, kiközösítettek, fenyegettek, szüleim nem álltak mellém. De ezeket nem akartam megemlíteni mert akkor panaszkodnék.
2012. nov. 24. 17:37
15/16 anonim válasza:
Hát nekem volt több barátnőm is, viszont amikor elhagyott sok év után az aki nekem életem szerelme volt, semmi nem tudta lekötni annyira az agyam, hogy ne rá gondoltam volna. Ha filmet néztem, ha barátokkal voltam.. semmi.. Aztán elkezdtem sportszerűen airsoftozni :) az adrenalin, meg a figyelem annyira elterelte a figyelmem, hogy az lett a mentsváram. Ajánlom sok szeretettel :D
16/16 A kérdező kommentje:
Jééé, egy hasznos válasz :D
Imádom, amikor egy kérdésnél először a f.szkodó kommentek tömkelegét kell legyúrnom, hogy valaki megpróbáljon válaszolni is. Bár nem mintha ez nagy kihívás lenne :P
2012. nov. 27. 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!