Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van most köztetek itt olyan, aki szerelmes valakibe, de nem mer kezdeményezni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 22:07
21/34 anonim válasza:
Éppen kb 2 hete vallott nekem szerelmet egy másik lány, de vissza utasítottam, mert kitartok az mellett akibe szerelmes vagyok. Továbbra is barátok maradtunk. :) Egyébként 15 éves vagyok.
23/34 anonim válasza:
En lesmaroltam a kivalasztottat, de szerintem csak kavarasnak vette, mert buliban tortent mindez.
24/34 anonim válasza:
Nekem ő az egyetlen hogy rettegek a visszautasítástól. Sajnos paradox helyzet még depis is vagyok miatta de ez van
25/34 anonim válasza:
Ha így érzed (előttem levő) nem egyszerűbb, hogyha kellemesen csalódsz és esetleg neki is bejössz és kezdeményeznél végre, ahelyett, hogy magad emészted???
26/34 anonim válasza:
Gyerekek. Amikor összejöttünk a barátommal, akkor derült ki hogy előtte 3 hónapig epekedtünk a másikért, csak semelyikünk se mert lépni.:DD Ne kövessétek el ezt a hibát ! Ő se tudta, hogy én mit érzek, és én se hogy ő mit (nem is nagyon találkoztunk a 3 hónap alatt) Amikor pedig újra találkoztunk, utólag elmondta, hogy kicsit "tesztelt", ami könnyen ment, mert egy kicsit be voltam már csiccsentve :D És eléggé őszintén reagáltam mindenre :D Ő meg erőt vett magán és még aznap este megcsókolt. Azóta együtt vagyunk.. kicsit több, mint egy hónap, és már egy éve :)) Ez csak egy történet, hogy érdemes megpróbálnotok elmondani, mert ez is kisülhet belőle, mi is fogtuk a fejünket, hogy már réég együtt lehettünk volna.. ^^
27/34 anonim válasza:
kérdező fiú vagy vagy lány? és hány éves?
28/34 anonim válasza:
Nem lehetek szerelmes,mert nincs lelkem.:D
29/34 anonim válasza:
Ját hát elég sokáig én is igy voltam de megváltozott azóta az életem amióta bátran oda áltam elé és megkérdeztem töle azóta is járunk nem kell félni:)))
30/34 anonim válasza:
Igen van, és nem vagyok rendben perpillanat lelkileg, ezért nem erőltetem, mert magamat kell most rendbe tennem, neki meg úgyis van "barátja". Persze beszélünk meg minden. Már elmondtam neki, hogy szeretem. De nyilván nemet mondott a párja miatt, azaz ha jobban belegondolok végül is nem is mondott nemet, csak hárított. No mindegy is, ez az én bajom :D Jó nagy szenvedés ez az egész nekem azt hozzá kell tennem...amire meg single lesz megint, addigra már engem nem fog érdekelni, már előre látom..:SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!