Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van most köztetek itt olyan, aki szerelmes valakibe, de nem mer kezdeményezni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 22:07
11/34 anonim válasza:
De igen, viszont én már próbálkoztam többször, de mindig visszautasított és ezért nem már próbálkozni. Nincs mit tenni, el kell feledkeznem róla valahogy. :/
12/34 anonim válasza:
Én nem vagyok jó pasi,szóval tudom,hogy csak újfent rácsesznék.Mivel osztálytársak vagyunk,főleg kínos lenne.
13/34 anonim válasza:
14/34 anonim válasza:
Szerintem alapítsatok egy bátortalan srácok táborát és izibe szedjétek össze magatokat!!!!!
15/34 anonim válasza:
Igazán írhattatok volna kort is.
17/34 anonim válasza:
Kérdező nem kérdezte a korunkat. :P
18/34 anonim válasza:
Én nem vagyok gyáva,ha szerelmes leszek megint,akkor kezdeményezek.
19/34 A kérdező kommentje:
Hát...tizenévesen talán még nem ciki, de egy férfi nem élhet le így egy életet szerintem. Akkor majd csak akkor lesz nőtök, ha "rátok mászik" egy csaj, vagy mi?
2012. nov. 14. 22:31
20/34 anonim válasza:
Nem fogjátok megbánni. Én idáig vagy 8 -10 nőt elszalajtottam, érzelmek idővel elmúltak, és csak egy a sok közülként gondolok vissza rájuk. Igazán nem vesztettem semmit, mert tudom,hogy még sok jó ,vagy annál is jobb van. Ne hidd, hogy aki most tetszik neked, csak az az egyetlen jó ember számodra. Nem igaz. CSak ugye tuni kéne velük társalogni is, ahhoz meg nincs kedv. Csak szúrnék, szúrnám őket /a farkammal/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!