Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalt a párotok, és vele maradtatok, hogy tettétek túl rajta magatokat? Milyen technikákat ismertek az emlék ellen?
Figyelt kérdés
Bunkó, beszólós, kioktatós emberek ne írjanak!2012. nov. 14. 09:43
11/16 anonim válasza:
Elöttem al meg az elet es szar belegondolni, hogy ha egyszer, csak is egyszer ket orara elvesztem a fejem valami miatt (amit jobban el tudok kepzelni, mint hogy karambolozzak valamikor) ugy egesz eletemben szenvednem kell.
Mindenkinek jar egy masodik esely. Mert senki sem tökeletes.
Nekem is a szivem megszakadna ha parommal törtenne hasonlo, együtt erzek veled, de akkor is van megcsalas es megcsalas között különbseg.
12/16 A kérdező kommentje:
De akkor is lefeküdt egy másik emberrel! itt van az egész jelenet a szemeim előtt. Néha olyan mint egy rossz álom. Csinos vagyok, fiatal, sokan udvarolnak főleg ha tudják a fiúk hogy épp megingott a kapcsolatom, nem ezzel van a gond, minden ujjamra jutna kettő is. De mégis ha rájuk nézek hiába helyes, meg kedves mégse tudnak érdekelni, nem tudom elképzelni, hogy ők legyenek ezek után a társam, rúgjak fel mindent, és kössem össze az életem egy másik férfival, ez elképzelhetetlen számomra, még ha a gondolattal el is játszottam, mégsem tudnám meglépni. Viszont ha meg ránézek, mindig ez jut az eszembe, és ez olyan mint egy börtön. Az érzésem, a ragaszkodásom, a lelkem, az álmom rabja lettem. Fogalmam sincs mit tegyek, de nagyon nagyon sz*r.
2012. nov. 14. 12:17
13/16 anonim válasza:
Ez a megcsalás dolog szerintem nem a világ vége. Ha belegondolunk, mi is van ez mögött, hogy tulajdonképpen a saját önző szándékunk szerint ki akarjuk sajátítani a másikat, és ha ez nem sikerül mindig akkor meg hisztizünk... Engem is megcsalt a férjem. Belőlem nem haragot váltott ki, hanem inkább elgondolkodtam mért tette, aztán megbeszéltem vele. Nem kell rögtön felrúgni hosszú házasságokat, mert valaki néha egy kis kalandra vágyik. Ha amúgy minden más jól működik, hagyni kell egy kis szabadságot a másiknak, ettől még jobb lehet otthon is minden. Persze ezt fejben kell eldönteni, aki nem képes rá, az tegye azt ami neki jól esik.
14/16 A kérdező kommentje:
HMM. hát nem lehet tudni mi a "sikeres"házasságok titka. Ami kívülről úgy látszik hogy hú de boldogok. Kitudja hány megcsalás, hány megbocsátás van amögött. Ki tudja mi a bölcs asszony titka, vagy inkább fájdalma? Lehet ez a legbölcsebb dolog, csak hogy a bölcsesség nem mindig összeegyeztethető az ember büszkeségével.
2012. nov. 14. 20:20
15/16 anonim válasza:
Kell adni egy másik esélyt.Ez jár mindenkinek.S te most ezt megadod neki.Valaki él ezzel a lehetőséggel, és még jobban becsüli a másikat,h. ezt megkapta. Valaki vissza él vele.Hogy a te párod melyik eset, ezt majd az élet megmutatja. Ne ostorold magad. Vedd fel, h. most megadtad az esélyt, többi tőle függ.Fáj..tudom...de néha kell a másiknak is egy pofon,hogy észhez térjen,soha ne gyengüljön el.Meg a megcsaltnak is, h. tudja, egy kapcsolaton mindig dolgozni kell.Nem értek egyet azzal,h. válj el, hadd el...Olyan hűbelebalázs megoldásnak tűnik.
16/16 A kérdező kommentje:
Járunk azóta párterápiára, mert ez teljesen összezúz lelkileg, önértékelése az embernek padló, még akkor is, ha előtte pozitív sikeres ember volt. A párterapeuta azt mondta, hogy mindenki csak addig mondja hogy "hagyd el, mert megcsalt, erre nincs bocsánat" amig őket meg nem csalják. 39 éve van a szakmában, látja min mennek keresztül ilyenkor az emberek, és a kezdeti nagy hiszti és botrány ellenére a megcsalt fél mindig megpróbálja megbocsátani, elfelejteni, újrakezdeni.
2012. nov. 15. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!