Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom a jelszavát! Mit tennétek ilyenkor? (ld. Lent)
Figyelt kérdés
Ellentmondásba kerültem önmagammal: szeretem és tisztelem a páromat, tudom, hogy szabad ember, nem is hívogatjuk, zargatjuk egymást nap közben, mindenki teszi a dolgát, este pedig találkozunk és többnyire minden jó... DE!! Sajnos egyszer régen elárulta nekem a skype jelszavát (profilképet töltöttem fel neki a kérésére), amivel aztán nem is foglalkoztam. Idő közben (kb másfél éve) bekerült a képbe a volt barátnője, aki külföldön él most, és mivel idegesített, hogy a páromtól nem tudok semmi kézzel foghatót, elveim ellenére, kíváncsiságból beléptem a fiókjába. Nem kellett volna! Sajnos azt tapasztalom, hogy amikor csak gép közelben vannak, hevesen csetelnek, nem szerelmes üzik ezek kimondottan, de tökéletesen képben vannak egymás dolgairól. Erős akartam lenni és mindenfélével nyugtattam magam, mégis ennek az információnak a birtokában nem tudom megállni, hogy rájuk ne nézzek néha, pedig magamat idegesítem, a saját lelkemet amortizálom ezzel. Neki fogalma sincs, rég elfelejtette, hogy megadta ezt a jelszót, és persze szó sem esik az ő "kapcsolatukról" (ha ezt annak lehet nevezni) Zavar engem nagyon ez a szituáció, és nem tudom, hogy jöjjek ki belőle. Az akaraterőm már cserben hagyott... Nem szeretnék féltékeny lenni, és mégis :(2012. nov. 12. 16:48
21/22 anonim válasza:
Le a kalappal előtted, nagyon jól bírod, és kezeled a dolgot. :) De azért látom, még mindig bele-belenézel a beszélgetésükbe. :D Mondjuk biztosan én is ezt tenném, és nem bírnám ki, hogy ne tegyem. Valamint ezek szerint így még jobban a kezedben tudod tartani az irányítást. :) A csaj egyébként hihetetlen, és úgy tűnik, hogy azért várja, hátha külön mentek a pároddal és akkor újra le tud csapni. Én biztosan nem tudnám így tolerálni a kapcsolatukat, és felháborodnék, hogy a párom annak ellenére is tartja vele a kapcsolatot, hogy közölte vele a csaj, hogy neki nem jó, ha a ti kapcsolatotok jó és működik. Örülök, hogy ilyen kitartó vagy és rendben vagytok. További kitartást kívánok! :)
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, ez a jelszó: többet ésszel, mint ész nélkül :)
2013. márc. 18. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!