Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom a jelszavát! Mit tennéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom a jelszavát! Mit tennétek ilyenkor? (ld. Lent)

Figyelt kérdés
Ellentmondásba kerültem önmagammal: szeretem és tisztelem a páromat, tudom, hogy szabad ember, nem is hívogatjuk, zargatjuk egymást nap közben, mindenki teszi a dolgát, este pedig találkozunk és többnyire minden jó... DE!! Sajnos egyszer régen elárulta nekem a skype jelszavát (profilképet töltöttem fel neki a kérésére), amivel aztán nem is foglalkoztam. Idő közben (kb másfél éve) bekerült a képbe a volt barátnője, aki külföldön él most, és mivel idegesített, hogy a páromtól nem tudok semmi kézzel foghatót, elveim ellenére, kíváncsiságból beléptem a fiókjába. Nem kellett volna! Sajnos azt tapasztalom, hogy amikor csak gép közelben vannak, hevesen csetelnek, nem szerelmes üzik ezek kimondottan, de tökéletesen képben vannak egymás dolgairól. Erős akartam lenni és mindenfélével nyugtattam magam, mégis ennek az információnak a birtokában nem tudom megállni, hogy rájuk ne nézzek néha, pedig magamat idegesítem, a saját lelkemet amortizálom ezzel. Neki fogalma sincs, rég elfelejtette, hogy megadta ezt a jelszót, és persze szó sem esik az ő "kapcsolatukról" (ha ezt annak lehet nevezni) Zavar engem nagyon ez a szituáció, és nem tudom, hogy jöjjek ki belőle. Az akaraterőm már cserben hagyott... Nem szeretnék féltékeny lenni, és mégis :(

2012. nov. 12. 16:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a párodat, de nálunk 1 picit5 másabb szituban az őszinteség vált be. Ugyamigy éreztem, mint Te, hogy tudtam a jelszavát, és függő voltam attól, hogy megnéztem, milyen gyanús dolgokat találok. Az a baj, hogy tapasztalatból tudom, hogy ez már megőrülés közeli állapothoz vezet, olyan szivdobogás van olyankor az emberen, hogy nehogy fájdalom érje az embert, amikor szembesül a dolgokkal. Én fél évig birtam, majd "vesztenivalóm nincs" alapon elmondtam neki, hogy sajnos tudom a jelszavát, és láttam ezt-azt, és ez igy nem normális dolog 1 kapcsolatban. DÖNTSE EL, hogy mi fontosabb neki, Te, vagy a csajjal való Skype-olás. Mert ha nem akar elvesziteni, akkor azt felejtse el, mert mit szólna, ha Te is pasikkal, vagy ex-szel skype-olgatnál.És számomra csak az lenne az elfogadható, ha azt látnám, hogy ezt belátja, és a szemem előtt megirná a csajnak ezt a szitut. És soha többet nem skypolnának! Meg Te is gondolkozz el, hogy az a nő mit ad neki pluszt hozzád képest, és ezt beszéld meg vele, hogy ha hiányzik neki vmi a Ti kapcsolatotokból, akkor inkább mondja el, hátha tudsz rajta változtatni. (lehet, hogy nem adsz neki elég megértést, rajongást)- a pasiknak erre van szükségük a szeretői viszonyban is..
2012. nov. 17. 08:10
 12/22 anonim válasza:

Tanácsot adni a legkönnyebb a döntés a Te kezedben van. Azt írod, hogy többnyire minden jó, ha ez igaz ülj le vele és beszéljétek meg. A párod részéről az őszinteség hiánya nagy baj, miért is nem mondja el magától, ha nincs mit takargatnia?

A másik lehetőség, ha nem tudom nem fáj politika felvétele. Ne kíváncsiskodj és akkor nem nyomorítod tovább a lelkedet.

2012. nov. 18. 17:09
 13/22 A kérdező kommentje:

11-esnek: Látom, átérzed, mit élek át ilyenkor: heves szívdobogás, stb., hiába próbálok úrrá lenni ezeken az érzéseken. És igen, egyfajta függőség is, hiszen tudom, milyen a hölgy "munkaideje", azt pedig látom, a párom mikor elérhető skypon, hiszen én is irodában, gép előtt dolgozom. Elhiszem a páromnak, hogy részéről barátság, de talán valami "megdönthetetlen bizonyítékra" várok, amitől megnyugszom, ami visszaadja a megtört bizalmat. És... valóban, a Nőben nem bízom egy szemernyit sem, mert részéről cicázgatás folyik,félreérthető félmondatok, amikre az én párom úgy reagál, mint bármely ivarérett férfi az ő helyében.

Egy békés, nyugodt hétvége után, mint amilyen a mostani is volt, lelkiekben megerősödve, bagatellnek érzem az egész problémát, hiszen, ha a párom meg akarna csalni, nem egy 1200 km-re levő nővel tenné. Nem tudom, nálatok hogy volt, lett-e botrány az őszinteségedből, és a nyitva felejtett skype fiókjára hivatkoztam és egy épp bejövő hívásra ettől a nőtől, ami valóságos történet, tehát "tiszta" maradtam, de a kérdőre vonás megtörtént. Hogy mi hiányzik neki stb., természetesen ezekre a kérdésekre is sor került, igazából semmi, szerinte, sőt írt nekem egy kb 10 oldalnyi levelet, hogy mit tudok én nyújtani neki, míg az exe javára annyit tudna csak írni, hogy jól néz ki (ez tény, hiszen a nő a testével, a szépségével törődik kizárólag, szellemileg enyhén szólva bárdolatlan). Ha így tekintjük, nem kéne mitől tartanom, mégis ott van köztük ez a kötődés, és nem lazul.

2012. nov. 19. 11:28
 14/22 A kérdező kommentje:

12-es: Erre "gyúrok" valóban, hogy ne foglalkozzak vele, félretegyem nap közben a problémát, illetve minél kevesebbet izgassam magam ezen. Ha ezen stresszelem magam, majd piszkálom a páromat, ő kihez fog vajon "menekülni" panaszra? Hát persze, hogy a távbarátnőhöz!

Bízzam talán az időre, ami mindent megold?

2012. nov. 19. 11:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Szia! 11-es vagyok.. Nálunk végül nem lett baj az "őszinteségemből", de én is úgy csináltam, mint Te, megvártam a megfelelő alkalmat (elől felejtett laptop), hogy ne érezze rajtam direktbe a gyanakvást. Igy nálunk ez jól sült el, megkértem, hogy változtassa meg a jelszavát, és vázolja fel, hogy mi a jó abban, hogy mással chat-el, sype-ol, ez megtörtént, beszélgettünk 1 jót és igazat adott mindenben, hogy forditott esetben ez milyen rosszul esne neki is. Azóta ő maga szokta időközönte megmutatni, ha érdeklődik a lány, és azt is megmutatja, hogy ő mit válaszolt. És érzem rajta, hogy elengedte azt a dolgot. És igazad van, nagyon óvatosnak kell lenni, mert ha megérzi, hogy "nem érted meg", akkor belemenekül, aki megérti. Szerintem az a 10 oldalas levél azért elég bizonyiték számodra, de akkor is értse meg, hogy Téged kikészit ez az állandó hááttérben levése a "hölgynek". Ja, és igen, ahogy irod, az a baj ezzel, hogy hullámzó ez az érzés- ha épp erős vagy, nem érdekel, utána pedig meg tudsz őrülni. Átérzem! És drukkolok!!! Irj majd!
2012. nov. 19. 13:41
 16/22 A kérdező kommentje:

OK, köszi! Írok, ha lesz is, aki olvassa. :)

Most egyelőre kondicionálom magam, hogy ne nézzek rájuk, első körben egy hetet adtam magamnak, ha kibírom, már jó vagyok!

2012. nov. 21. 12:36
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia! 11-es vagyok. Csak érdeklődöm, hogy hogy alakulnak a dolgok- kibirtad az 1 hetet? :)
2012. dec. 2. 00:06
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést! :) Háááát... majdnem! 2 nap híján.

De jó úton vagyok, egyre kevésbé foglalkozom vele, velük, bár motoszkál a fejemben, hogy hamarosan itt a Karácsony, amikor megint jön haza a csaj...

Magamat erősítem, hiszen tudom, hogy az önbizalomhiány is benne van. Meglátjuk!

2012. dec. 3. 11:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia! Első hozzászóló vagyok. Épp olvasgatom a régi kérdéseket, és rábukkantam a tiédre. Hogy alakulnak a dolgaitok, hogyan álltok "ex ügyileg"? :) Minden a régiben maradt, vagy vannak fejlemények? :)

Üdv.

2013. márc. 4. 14:08
 20/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, h eszedbe jutottam :)

Megvagyunk, a csaj karácsonyi ittléte előtt még volt egy beszélgetésünk, kértem, hogy tájékoztasson, ha találkoznak, hiszen nincs titkolni valója, akkor ez nem probléma. Meg is tette, kétszer találkoztak a 2 hét alatt, egy-egy kávéra, nem lehetett kifogásom, mert egyébként végig velem volt, szépen teltek az ünnepek. Elkaptam egy év eleji beszélgetésüket, amiben a csaj nyíltan közölte, h az neki nem jó, ha köztünk rendben mennek a dolgok - ez megerősített abban, hogy a problémázásommal csak erősítettem a kapcsolatukat, ha a páromnak nincs miért vigaszt keresni őnála, az ő kapcsolatuk gyengül, a miénk viszont erősödik. Nos, így állunk, én megteszem, ami tőlem telik, dolgozom a boldogságunkért, a távbarátnőnek pedig egyre kevesebb jelentősége lesz, az idő nekem dolgozik :)

2013. márc. 18. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!