Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól teszem vagy sem? Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem vagy sem? Többi lent.15/lány

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,az a helyzet, hogy volt egy fiú akivel jártam és nagyon csúnyán átvágott, hazudozott és megcsalt. Ezért úgy döntöttem, hogy nem akarok soha többet szerelmes lenni és nem akarok beleszeretni senkibe, mert akiket eddig megismertem fiúkat mind csak szexet akartak érzelmeket nem. Ezért én nem akarom odaadni nekik a szívem. Tudom most sokan azt gondolják hogy mit akarok én 15 évesen, hogy még fiatal vagyok rámtalálhat a szerelem stb. meg hogy biztos csak ilyen kamasz szerelem volt. Az az igazság hogy én télleg szerettem őt, de elhagyott.. Szóval a kérdésem az hogy jól teszem-e ha elzárózok és csak flörtölgetek a fiúkkal és nem nyílok meg nekik.? Köszönöm hogy elolvassátok:)

2012. nov. 11. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Hidd el vannak normális emberek is, csak meg kell találni őket, sajnos te még nem találkoztál velük. Kérdésedre válaszolva egyáltalán nem teszed jól, lesz még sok csalódás sajnos az életedben, ezeken túl kell lépni, sajnos ilyen az élet.
2012. nov. 11. 13:24
 2/9 anonim válasza:
hát szerintem , beszélgess fiúkkal, ne nyílj meg csak "barátkozz" ha úgy érzed nem fog átverni, akkor nyílj meg, nem mind pasi ilyen rossz, és van ismerősöm, akinek az első pasija becsapta, de úgy gondolta, hogy hátha már nem ilyen bunkó, lett egy másik fiúja, meg még eléggé sok... szerintem barátkozz->ha jófej nyílj meg, ha nem akkor hagyd ott
2012. nov. 11. 13:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat:) Igen barátkozni barátkozok csak az a helyzet hogy nemtudok senkit már szeretni mert mindig rettegek attól hogy csalódni fogok és én valójában a kudarctól félek, sok fiú hív ki, és én ki is megyek beszélgetni csak nem akarok többet mint barátság és kalandok.:) de megprobálom átgondolni. Köszönöm:)
2012. nov. 11. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert így sose fog megtalálni az igaz szerelem.
2012. nov. 11. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:

15 évesen én is pont ugyan úgy gondolkodtam mint te :( hasonló volt a helyzet, engem is 4 fiú akart megdu..ni az iskolából viszont értelmes ember nem közeledett felém :( azért én is elhatároztam ezt amit te , érdekesen működtek a dolgok akik tényleg kedvesek voltak azoknak szépen elmondtam , hogy most nem akarok tőlük többet, viszont voltak akikről egyből lejött hogy mit is szeretnének igazán, hát azoknak húztam egy ideig a fejét majd lekoppintottam őket :D Most 17 éves vagyok és már egy több mint 10 hónapos kapcsolatom van :D Így utólag úgy gondolom, hogy a fiúknak is fel kell nőniük arra a szintre, hogy rájöjjenek egy kapcsolat nem csak a sexen alapul

Meglátod, majd idővel találkozol olyan emberrel aki azért fog szeretni amilyen vagy és nem csak kihasznál. Meg még egy, mielőtt valakivel összejönnél nagyon jól ismerd meg előtte, hogy biztos legyél abban hogy valóban vele szeretnél járni :D

Ha valami érdekel írhatsz privátban is

2012. nov. 11. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:

NEm teszed jol...

Mikor az ember egy problemäba ütközik nem teheti azt, meg hogy befordul es elzarkozik elöle. Nem ez a megoldäs.

15 evesen elötted az elet, meg 1000 meg 1000 ilyen lesz veled, de csak akkor tanulsz belölük ha akarsz...

De erre csak idövel jössz rä, mert most el vagy keseredve.

Hidd el idövel megnyugszol majd

21/f

2012. nov. 11. 13:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy értelmesen válaszoltatok:) Nem szeretnék elzárkózni elég érett vagyok már szerintem arra hogy megértsem mi folyik az életben, és biztos még leszek szerelmes vagy tetszeni fogok valakinek csak most egy jó darabig nemszeretnék senkit mert vélnék hogy átverne:S
2012. nov. 11. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Élj a mának, ne akarj feltétlenül kapcsoaltot, tudsz egyedül is boldog lenni. És sokkal többre jutsz, mintha belemenekülnél egy rossz kapcsoaltba.
2012. nov. 11. 14:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezt énis így gondolom, de mégis jó érzés ha valaki szeret ölelget és puszilgat:) Köszönöm:))
2012. nov. 11. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!