Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem vagy sem? Többi lent.15/lány
15 évesen én is pont ugyan úgy gondolkodtam mint te :( hasonló volt a helyzet, engem is 4 fiú akart megdu..ni az iskolából viszont értelmes ember nem közeledett felém :( azért én is elhatároztam ezt amit te , érdekesen működtek a dolgok akik tényleg kedvesek voltak azoknak szépen elmondtam , hogy most nem akarok tőlük többet, viszont voltak akikről egyből lejött hogy mit is szeretnének igazán, hát azoknak húztam egy ideig a fejét majd lekoppintottam őket :D Most 17 éves vagyok és már egy több mint 10 hónapos kapcsolatom van :D Így utólag úgy gondolom, hogy a fiúknak is fel kell nőniük arra a szintre, hogy rájöjjenek egy kapcsolat nem csak a sexen alapul
Meglátod, majd idővel találkozol olyan emberrel aki azért fog szeretni amilyen vagy és nem csak kihasznál. Meg még egy, mielőtt valakivel összejönnél nagyon jól ismerd meg előtte, hogy biztos legyél abban hogy valóban vele szeretnél járni :D
Ha valami érdekel írhatsz privátban is
NEm teszed jol...
Mikor az ember egy problemäba ütközik nem teheti azt, meg hogy befordul es elzarkozik elöle. Nem ez a megoldäs.
15 evesen elötted az elet, meg 1000 meg 1000 ilyen lesz veled, de csak akkor tanulsz belölük ha akarsz...
De erre csak idövel jössz rä, mert most el vagy keseredve.
Hidd el idövel megnyugszol majd
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!