Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hívjam fel magamra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam fel magamra jobban a figyelmet? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon tetszik nekem egy suliba járunk, de nem ismertem ezért nagyon nehezen rá vettem magam arra hogy írjak neki. Írtam és egész jól elbeszélgettünk, kedves volt. Azóta nem beszéltünk. Mit csináljak mit írjak neki hogy felfigyeljen rám jobban és hogy érezze hogy tetszik nekem és valamit akarok? Valahogy nincs önbizalmam meg bátorságom sem ezért nem írtam neki eddig nem akartam nyomulós lenni.

2012. nov. 10. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem 13 éves vagy, akkor sürgősen felejtsd el, hogy írsz neki! Menj hozzá oda élőben, különben esélyed sincs nála!
2012. nov. 10. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!