Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a szeretett Nő másba szerelmes, és rám csak barátként tekint?
Két éve tart már az egész, és iszonyatosan kivagyok már, rettentően fáj. Én értékelem Őt, imádom, mindent megtennék érte, kiszolgálnám, kedvére tennék, elhalmoznám mindennel, amivel ki lehet fejezni a szeretetet, de Ő erre nem tart igényt. Mindig csak egy aranyos kis barát vagyok, ölelget, felveszi a pulcsim, ha fázik, nálam alszik, megpuszil, minden dolgát elmondja, de képtelen megengedni, hogy több is legyen, és szerethessem. Nem érti meg, hogy egyszerűen meggyilkol már, szinte fizikai fájdalmat érzek belül. Hogy lehet ilyen otromba kegyetlen?! :(
Ha ez nem lenne elég, emellé egy sz*r, szennyláda, utálatos, alamuszi p*csbe szerelmes, aki még csak nem is néz ki jól (szerintem), és nem értékeli úgy, ahogy én tenném, nem érdemli meg. Na, és ki vigasztalja, ha az a sz*rdarab bántja?! Hát persze, hogy én.
Mit tegyek.........?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!