Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a szeretett Nő másba szerelmes, és rám csak barátként tekint?
Két éve tart már az egész, és iszonyatosan kivagyok már, rettentően fáj. Én értékelem Őt, imádom, mindent megtennék érte, kiszolgálnám, kedvére tennék, elhalmoznám mindennel, amivel ki lehet fejezni a szeretetet, de Ő erre nem tart igényt. Mindig csak egy aranyos kis barát vagyok, ölelget, felveszi a pulcsim, ha fázik, nálam alszik, megpuszil, minden dolgát elmondja, de képtelen megengedni, hogy több is legyen, és szerethessem. Nem érti meg, hogy egyszerűen meggyilkol már, szinte fizikai fájdalmat érzek belül. Hogy lehet ilyen otromba kegyetlen?! :(
Ha ez nem lenne elég, emellé egy sz*r, szennyláda, utálatos, alamuszi p*csbe szerelmes, aki még csak nem is néz ki jól (szerintem), és nem értékeli úgy, ahogy én tenném, nem érdemli meg. Na, és ki vigasztalja, ha az a sz*rdarab bántja?! Hát persze, hogy én.
Mit tegyek.........?!
Ez hülyeség. Nem ez sikít róla, hanem az elkeseredettség. Rólad meg az süt, hogy mindent jobban tudsz, mint az aki átéli. Sehol nem írta, hogy ő tökéletes, azt sem, hogy mindenki más szar, azt sem, hogy kötelessége lenne szeretnie. Ezeket csak te látod bele.
Ne hitegesse, ne szóljon hozzá, hagyja békén ha nem akar tőle semmit. Ennyi gerinc legyen már egy emberbe, hogy nem bolondít magába olyat akitől nem akar semmit.
A lány rengeteget tesz azért, hogy így érezzen a kérdező.
'Hogy lehet ilyen otromba kegyetlen?! :(
Ha ez nem lenne elég, emellé egy sz*r, szennyláda, utálatos, alamuszi p*csbe ' Ja, mert így beszélni másokról teljesen természetes és jogos. És a kérdezőnek is lehetne annyi gerince, hogy nem öli magát tovább. Sőt egyesek olyat is szoktak mondani, hogy aki igazán szeret valakit az elengedi az illetőt. Lehet, hogy a lány nem is tudja, hogy a kérdező hogy érez. Vagy ha tudja és a kérdező továbbra is jó pofát vág hozzá, akkor azt hiheti, hogy a kérdező el tudja fogadni a nemleges választ és továbbra is lehet a jóbarátja.
Ezek csak szavak, az a lényeg ami belül van. Nem mindenkire írta ezeket, csak a barátjára. Nem ismerjük, tehát lehet, hogy joggal írja ezt. Nekem is volt amikor egy ribancba volt szerelmes a szerelmem, aztán megsértődött amikor közöltem vele. Később rájött, hogy jobban láttam ezt.
"És a kérdezőnek is lehetne annyi gerince, hogy nem öli magát tovább." Ez nem gerinc kérdése, ez a szeretet/szerelem. Mi mást tehetne, mint jó pofát vág? Elviseli, mert szerelmes, kénytelen eltűrni. Akit képes valaki elengedni azt nem is szereti, lelkiekben mindig szeretni fogja és soha nem lép más a helyére. Bár lehet, hogy fizikálisan elengedi. Szerelem/szeretet benne marad amíg él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!