Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavarodtam. Hogy értsem? Férfiak gondolatai is érdekelnének ezzel kapcsolatban. Lentebb leírom részletesebben.
15 éves voltam mikor nagyon nagyon szerelmes lettem egy nálam 7 évvel idősebb srácba. Egy szilveszteren összejöttünk. De másnapig tartott. Egy társaságba voltunk. Így szinte tudtunk mindig egymásról. Később ő "kezdett" velem. 4 évig a "rabja" voltam pedig csak a szexre kellettem. Kialakult neki egy kapcsolata.Megbeszéltem vele, hogy semmi baj maradjunk barátok. De egy érdeklődő sms után még a barátnője állt nekem. E miatt nagy harag volt köztünk 5 évig. Közbe nekem is lett párom lassan 5 évesek vagyunk.
Most viszont én marha felkerestem a múltkorába azt akivel nagy harag volt.
Most 31 éves.Már nincs meg az akkori barátnője. Jóba vagyunk. Beszélgetünk.És megtörtént aminek nem kellett volna. Van olyan, hogy kétértelműen mond nekem dolgokat.De most egy 20 évessel jár. Szerettem volna tisztán látni a helyzetemet ezért megirtam hogy nem multak el az érzéseim. De megint csak kiderült hogy pofára estem vele kapcsolatba. Mégis keresi a társaságomat. Pedig tudja hogy nekem is van párom neki meg egy 2 hónapos kapcsolata van.
Ne utáljatok mert szeretem a mostani páromat csak még mindig itt van a szívemben a "nagy ő". Szerintetek miért ilyen velem? Mikor tudja, hogy bennem van, de keres...pedig neki most nem velem kellene foglalkoznia...stb. Nem értem most már teljesen...pedig már okosodtam én is.
Kemény szavak mind amiket kaptam.De lehet igazatok van. :-( Egyetlen egy válaszoló gondolja majdnem ugyanazt mint én.
Azt tudom, hogy egy léhűtő alak volt régen. Nőröl nőre.
Nem védeni akarom, de nem állandósult a szex vele. Régen úgy volt ahogy azt leirtàtok. De most másabb. Vagyis mást látok. Igen megtörtént a megcsalás de nem állandósult.(Nem mondtam el barátomnak mert előtte ő csalt meg 2szer egyszer se vallotta be hanem én buktattam le.) Itt egy ferde alkalom volt. Régen igen arra kellettem, de akkor olyan időkben is keresett.Agyilag tudtam is de én akkor naivan azt néztem hogy vele lehetek. Most meg hív normális időben. Tudja, hogy nem vagyunk meg jól a barátommal. Eleinte tanácsolta, hogy próbáljuk megbeszélni, de közbe hallott mástól részleteket, amiket én bizalmasan mondtam el ismerősömnek, mert eléggé rossz fényt vet barátomra.Ezután,jöttek az ilyen meglátásai. Pl.: Lehetne jobb miért nem teszel érte?Ha nem így lenne nem beszélnénk. Egy ilyen beszélgetés fogja lehet észhez térìteni, hogy ott hagyja a mostanit."
Ezzel nem védeni akarom, de nem lehet az, hogy megváltozott? Annyira nem vagyok szemellenzős mint régen. Ezért szeretnék most én lenni a rafináltabb. Csak nem tudom hogyan...
Nem akarok belerondItani a kapcsolatába. De kiakarom ugrasztani a nyulat a bokorból!
Megkérdeztem tőle, hogy mik ezek a kétértelmű mondatok. De nem kaptam választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!