Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy huligánnal járok?
Figyelt kérdés
A barátom 25 éves és huligán. Én 14 vagyok és nem sokan örülnek neki. De miért? Nem értem őket..2012. nov. 3. 22:06
1/12 ASOT válasza:
biztos kamu a kérdés de egye fene :)
a válasz : a barátod 25 éves te meg hozzá képest 14 éves gyerek
2/12 anonim válasza:
Remélem csak elírtad és az 15 akart lenni...
Mit értesz azalatt, hogy huligán? Miket csinál?
3/12 anonim válasza:
Már bocsi de, hogy a francba nem érted őket???? A huligán szó mond neked vmit?? Az meg csak hab a tortán, hogy 11 évvel idősebb...
4/12 A kérdező kommentje:
bocsi..tényleg elírtam.. 13 vagyok.. és nem értem őket.. mi bajuk az hogy huligán??
2012. nov. 3. 22:29
5/12 Hole Hunter válasza:
Nekünk nem baj...a szüleidet fogod sírba tenni ezzel...de te bajod.
6/12 anonim válasza:
Ez már büntethető! Tartsátok titokban a kapcsolatotokat, amíg be nem töltöd a 14-et!
Nem kell foglalkozni velük... hülyék!
Randalírozz nyugodtan a barátoddal! Szerintem is egy jó dolog! :)
7/12 anonim válasza:
Fake. Teljesen hülyék azért nem vagyunk. :)
Egyébként rendben van, szólj az egész csoportnak az oviban, és rosszalkodjatok együtt.
8/12 A kérdező kommentje:
betöltöttem a 14 et ... és nem FAKE!!
2012. nov. 4. 20:15
9/12 anonim válasza:
Ha ez a kérdés nem fék(jó vicc jó vicc) akkor 14 éves kány 25 éves srác nem pedofília?
Amúgy 25 éves verekedik,káromkodik,iszik hát nem tudom felfogni hogy miért nem fogadják el...
10/12 anonim válasza:
egy 32 es huligán nem érdekel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!