Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Adnátok tanácsot mi lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ixdecske kérdése:

Adnátok tanácsot mi lehet az az ajándék ami az alul írt feltételeknek megfelel?

Figyelt kérdés

A párommal még jó ideig nem találkozunk de most leszünk egy és fél évesek és karácsony is lesz . tudnátok vmi ötletet amivel azt mondom h nagyon szeretlek örökkön örökké?:$

16L 18F-nak

2012. nov. 3. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:

az első szex...

Varrj neki párnát.Vagy valami plüss állatot

2012. nov. 3. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha tárgyban gondolkodunk akkor én saját kezűleg készítettet adnék. Arról mindig emlékezni fog! De ha nem tárgyban gondolkodunk, akkor mondjuk egy felejthetetlen napot együtt eltölteni, amire szintén mindig szeretettel emlékszik vissza. Az már viszont ti tudjátok mit hogy. :)

Én festeni fogok ajándékba neki egy képet, igaz már most el kell kezdenem ha kész akarok lenni vele karácsonyra, nem a mérete miatt hanem mert olyan nehéz kidolgozni. Jó munkához idő kell. Aztán arra is gondoltam, hogy írok neki egy szép levelet. Azt is kidíszitve festve rá... Ötletek vannak csak győzzem megvalósítani. :D

2012. nov. 3. 15:07
 3/7 A kérdező kommentje:

1. válaszoló az első szex megvolt és párnát is kapott már de a baba nagyon jó ötlet nagyon tetszik. Arra gondoltam h egy olyan babát kap ami rám hasonlít :$ lehet kicsit egoista gondolat de sztem aranyos lenne.

2. válaszoló a kézzel készített nekem is tetszik festeni is akartam de sajna a festő tudásom elég közel van a nullához . arra is gondoltam h mivel valamennyire tudok énekelni ( kórusos vok suliba) gondoltam egy CD-re énekelnék fel neki v videót csinálni. Sajnos a találkozó nem megoldható még egy ideig :'(

Várom az egyéb ötleteket

2012. nov. 4. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Az örökkön örökkén-t hagyd ki,később az fog fájni a legjobban. Tapasztalat és ó tanács!
2012. nov. 5. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
és az anál?
2012. nov. 5. 19:05
 6/7 A kérdező kommentje:

4. kommentelő miért?? Miért fájna ha mellette akarom leélni az életem????

5. Nem hülyeséget kérdeztem...

2012. nov. 6. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Neked fog fájni, mert nem mellette fogod nagy valószínűséggel leélni az életed.

Más kérdés, hogy vélhetően te leszel az, aki búcsút mond

2012. nov. 15. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!