Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes sorozatos szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes sorozatos szerelmi csalódás miatt meghalni?

Figyelt kérdés
Folyamatosan csak a sz*rt kapom, többször adtam már oda a szívem, és mindig összetörték. Nem tudom meddig bírom még, egyre rosszabb és rosszabb. Már szinte fizikai fájdalmat érzek. Azt érzem, hogy sosem felejtem el az illetőt, és az lenne a legjobb, ha nem is léteznék, utálom magam. :(

2012. nov. 3. 00:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem is erről szól az egész életem, de mégsem akarok meghalni. Előbb-utóbb úgyis meghal az ember, nem? Minek siettetni. Addig még, amíg élsz, akár valami jó is történhet.
2012. nov. 3. 03:29
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem érdemes. Válogasd meg jobban kivel állsz össze.
2012. nov. 3. 12:23
 23/25 Theodorik84 ***** válasza:
Szerelmi bánatért sosem szabad meghalni. A kapcsolatok 90 százaléka szakítással végződik.....
2012. nov. 3. 14:11
 24/25 zakuro-chen válasza:
az öngyilkosság nem megoldás semmire. csak azt bizonyítod be hogy gyáva vagy.
2012. nov. 3. 18:46
 25/25 A kérdező kommentje:
Jó, akkor eldőlt. Nem leszek öngyilkos!
2012. nov. 3. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!