Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes sorozatos szerelmi csalódás miatt meghalni?
Dehogyis, ne hülyéskedj! Szerintem lazábban kell venni a dolgokat, és akkor nem fog annyira fájni egy-egy csalódás. Csak élvezni kell az életet, ennyi az egész :D Én max akkor tudom elképzelni h öngyilkos legyek, mikor már teljesen magatehetlen vagyok, mert szerintem annál lejjebb már nemigen van. Más esetben viszont.. Kizárt. Ha nagyon rosszul érzed magad - mert vannak akik tényleg nem tudják annyira átérezni ezt a szabadságot amiről beszélek - akkor pedig még mindig ott van a pia, persze csak mértékkel. Attól tutira jobb kedved lesz kicsivel :D
18/L
fejezd be és irány lefeküdni aludni pö*csfej
na jóó nem leszek még ilyen korán gec*i ne vedd komolyan
Ja, 6 os vagyok, akkor neked nem lehet meghúzni a farkad! Pedig pont úgy panaszkodsz, mint a többi nem megy fiú az oldalon, azt hittem mégegy. Mindet szoktam küldeni a prostikhoz a francba :)) Jó látom itt nem ért célba az üzenet. Oké... De van például kan prosti is, gondold át! 8)
Egyébként meg az élet szerves része, főleg egy nő számára lehet nagy trauma, főleg ha családalapítási tervei is vannak ,hogy nem akad senki. Szomorkás a hangulatunk máma /is/ Egy idő után rá kell jönni, a sok hobbinak élés mellett,hogy a társas együttélés lenne az igazi értelme az életünknek, csak sokan a hobbiba takaróznak, mert másba nem tudnak. Egy idő után meg ez kevés, nem elégít már ki igazán, főleg ha a célok zömében el is vannak érve. Ilyenkor jön az öngyilkos elmélet, hogy innet már nincs tovább. Ez érthető. Hogy érdemes-e vagy nem, arra ne vadidegenektől keresd a választ, mert senki nem fogja bevállalni azt, bűncselekmény elkövetése árán,hogy rábeszéljen arra amit esetleg megbánnál. A te életed, a te döntésed egyedül, hogy miben hiszel a jövőre nézve, és mit vagy képes elérni, kell -e ez egyáltalán neked így tovább, elég-e satöbbi. Csak te döntessz! Nem mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!