Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar egyre több nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar egyre több nő házassági szerződést?

Figyelt kérdés
A környezetemben is. Mitől félnek ennyire ezek a nők? Én tisztességes férfi vagyok, de sokaktól hallom, hány rendes nő járt pórul. Belevitte a kis lakását, meg amilyen volt a közösbe, a léhűtő férfi meg eltékozolta. Vagy válni sem tudott, mert több odaveszett volna a sajátjából, mint amennyit belevitt, vagy amennyiért dolgozott. Azt hittem inkább fordítva jellemző. Ti is tudtok ilyen esetekről? Tényleg van ilyen, hogy a nőket így kisemmizik? Rossz tapasztalataik vannak ezeknek a nőknek, vagy csak biztonságot szeretnének, esetleg nem bíznak a jövendőbelijükben eléggé?

2012. nov. 2. 16:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nekem kapásból 3 50 év körüli nőismerősöm van,akit elhagytak egy fiatalabbért, és igen. kegyetlenül kisemmizték őket.
2012. nov. 2. 16:29
 12/22 A kérdező kommentje:
Hogyan semmizték ki? :S
2012. nov. 2. 16:34
 13/22 anonim ***** válasza:
nekem az exem volt olyan h a hátam mögött össze-vissza... nem mondom, h megcsalt, de vmi csaj mindig volt, meg amikkel megalázott.. na.. ugyh a mostani pasimnal mar akkor is feltekeny vok, ha csak a kisebb tarsasagaval csinalnak vmit:S egyszer azon akadtam ki, h egy baratnojenek megköszönt egy kavet...... szal a régi emlékek nagy nyomot tudnak hagyni az emberben:S elhiszem, h te tisztességes vagy, de sajnos, vannak olyan sebek egyes nők lelkein, amiket senki, és semmi se tud begyógyítani.... :(
2012. nov. 2. 16:38
 14/22 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Hát, a többséget úgy, hogy (még mielőtt kiderült volna a szerető) tudatosan felvették a bankból a spórolt pénzeket, életbiztosítás, stb... és áttették a szerető számlájára.

Vagyonmegosztásnál meg már alig volt mit megfelezni, a férfi mindent "átmentett" a másik kapcsolatába.

2012. nov. 2. 16:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Mert biztonságérzetet ad, és alapból egy jó dolog. Nagyon megkönnyíti a válási procedúrát. Azt is meg lehet írni úgy hogy full igazságos legyen és tényleg nem tudhatod hogy mit hoz a jövő. Lehet te tisztességes vagy de kb szinte mindenki ezt mondja. Szeretem a párom megbízok benne de biztos hogy írni fogok ilyet ha házasságra kerül a sor. Ezen kár fennakadni, plussz a szülőknek is ad egy megnyugvást.
2012. nov. 4. 13:32
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha tényleg olyan nagyon hűséges és szerető férjek lesztek, akkor mit számít, hogy aláírtok e egy papírt vagy nem? Mellesleg a házassági szerződés a házasság előtt megszerzett vagyon védelmére szolgál. Válás esetén a házasságkötés után szerzett vagyonon osztoznak a felek, ha közben más papírt nem készítenek.

28F

2012. nov. 12. 15:18
 17/22 anonim ***** válasza:
65%
A 16os írta le az igazat! Ez a házasság előtti saját vagyon védelméről szól. Ha én veszek egy házat, aztán férjhez megyek és netalántán válás lenne belőle, nehogy már az én javaimból akarjon részesedést!
2012. nov. 12. 15:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem csak a "bízzunk meg feltétel nélkül a párunkban" dologról szól. Sokkal inkább arról, hogy félnek a jövőtől.

"Ti is tudtok ilyen esetekről? Tényleg van ilyen, hogy a nőket így kisemmizik?"-Még elég fiatal vagyok(tini), de már látom a környezetemben ezt a kisemmizést. Pl. keresztanyukám és keresztapukám nem házasok, de már 15 éve együtt vannak és van egy gyerek is. Az utóbbi időben eléggé megromlott a kapcsolatuk de keresztanyukám nem tudja ott hagyni keresztapukámat, mert nincs semmije(és úgy véli keresztapukám semmit nem adna neki, inkább a gyerekük nevére íratna mindent), szó szerint minden keresztapukám nevén van (most felújított gyönyörű ház, autó, stb) viszont minden hitel keresztanyukámén. Nem rég megkérdeztem tőle, hogy miért nem házasodtak össze, vagy hogy egyáltalán miért nincs valami szerződésük, hogy ki mit kapna ha úgy alakulna a helyzet...erre csak vmi ilyesmit válaszolt, hogy: 'szerettem és megbíztam benne így nem nagyon érdekelt..'.Ma már szerintem ő is másképp csinálná a dolgokat.

2012. nov. 12. 16:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés és a rá érkezett válaszok ellentmondásosak.

A kérdező feltette a kérdést, miszerint egyre több nő köt házassági szerződést. Vagyis jobban örülne neki, ha kevesebb nő kötne. A kérdező a későbbi hozzászólásaiban meg pont hogy ezt pártolja. Tehát jobban örülne neki, ha minél több nő kötne házassági szerződést. Ez viszont ellentmond a kérdező saját kérdésének.

A másik meg hogy a kérdésben csak a nők kisemmizéséről beszélt, holott valójában a nők is kisemmizik a férfiakat.

A kérdezőn kívüli válaszolók szintén össze-vissza írtak. Mindenki máshogy értelmezte a kérdést.

(De lehet, hogy én értettem félre.)

____

Most akkor én a valós kérdésre válaszolok:

Azért akarnak a nők házassági szerződést, hogy majd váláskor asszonytartást kapjanak, és a vagyonból is pluszba.

Én biztos, hogy soha sem fogok házasodni. Többek között ezért sem.

2012. nov. 12. 16:24
 20/22 A kérdező kommentje:

Akiket én ismerek, hogy házassági szerződést akarnak kötni, nekik saját vagyonuk van, vagy magas fizetésük. Szerintem azt féltik.

Mi az az asszonytartás?

2012. nov. 13. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!