Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem mondhatom ki szavakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondhatom ki szavakkal hogy többe érzek iránta, hogy adjam mégis a tudtára? SOS!

Figyelt kérdés

Van egy fiú az életemben. Van "barátnője". De mindketten többet érzünk egymás iránt. Én viszont belekényszerültem egy olyan helyzetben, hogy többször is kimondtam, hogy CSAK barátként tekintek rá. Azóta távolságtartó...Nem mondhatom ki hogy szeretem. De valahogy a tetteimmel, mondataimmal kellene a tudtára adnom.

Kérlek segítsetek!!!

16/l és 18/ F

2012. okt. 30. 18:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Amúgy NAGYON KÖSZÖNÖM hogy segítesz...tényleg totál kivagyok...
2012. okt. 30. 19:21
 22/29 anonim ***** válasza:
Csak úgy bújj hozzá.aztán a film közben rakd rá a kezed is
2012. okt. 30. 19:21
 23/29 anonim ***** válasza:
Jah és ha van parfümöd amit ő nagyon szeret akkor azt használd :)
2012. okt. 30. 19:23
 24/29 A kérdező kommentje:

És ha helycserét kérek, mondván hogy félek hogy letol az ágyról, megyek én belülre, és akkor ha már ott vagyok mondjuk játékosan "beljebb húzom " őt az ágyon de a kezem ottmarad?

Vagy valami ami kevésbé egyértelmű?

Mert neki barátnője van..

2012. okt. 30. 19:24
 25/29 A kérdező kommentje:
Úgy van parfümöm amit nagyon szeret, hogy mióta ismer, azóta az van rajtam mindig.
2012. okt. 30. 19:25
 26/29 anonim ***** válasza:

Jól gondolod.

Barátnője van oké.Általában mondanám is,hogy ne csinálj semmit.De látszik,hogy a srác is érez valamit.

Incselkedj egy kicsit

2012. okt. 30. 19:28
 27/29 A kérdező kommentje:

miből látszik? még valami trükk? tipp?

szoríts kérlek

2012. okt. 30. 19:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2012. nov. 23. 09:41
 29/29 A kérdező kommentje:
nem találkoztunk azóta...semmi
2012. nov. 24. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!