Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondhatom ki szavakkal hogy többe érzek iránta, hogy adjam mégis a tudtára? SOS!
Van egy fiú az életemben. Van "barátnője". De mindketten többet érzünk egymás iránt. Én viszont belekényszerültem egy olyan helyzetben, hogy többször is kimondtam, hogy CSAK barátként tekintek rá. Azóta távolságtartó...Nem mondhatom ki hogy szeretem. De valahogy a tetteimmel, mondataimmal kellene a tudtára adnom.
Kérlek segítsetek!!!
16/l és 18/ F
És ha helycserét kérek, mondván hogy félek hogy letol az ágyról, megyek én belülre, és akkor ha már ott vagyok mondjuk játékosan "beljebb húzom " őt az ágyon de a kezem ottmarad?
Vagy valami ami kevésbé egyértelmű?
Mert neki barátnője van..
Jól gondolod.
Barátnője van oké.Általában mondanám is,hogy ne csinálj semmit.De látszik,hogy a srác is érez valamit.
Incselkedj egy kicsit
miből látszik? még valami trükk? tipp?
szoríts kérlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!