Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem mondhatom ki szavakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondhatom ki szavakkal hogy többe érzek iránta, hogy adjam mégis a tudtára? SOS!

Figyelt kérdés

Van egy fiú az életemben. Van "barátnője". De mindketten többet érzünk egymás iránt. Én viszont belekényszerültem egy olyan helyzetben, hogy többször is kimondtam, hogy CSAK barátként tekintek rá. Azóta távolságtartó...Nem mondhatom ki hogy szeretem. De valahogy a tetteimmel, mondataimmal kellene a tudtára adnom.

Kérlek segítsetek!!!

16/l és 18/ F

2012. okt. 30. 18:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ölelésnél te is öleld szorosan,a fejed tedd szorosan az övéhez.Simogasd a hátát.

A mozgólépcsőn is belekarolhatsz.

2012. okt. 30. 19:01
 12/29 A kérdező kommentje:

Nem hajthatom oda a fejem...túl magas ahhoz... Kb a fejem a mellével van egy magasságban...

Más valami?

Teljesen kivagyok..nagyon köszönöm a segítséget...

2012. okt. 30. 19:02
 13/29 anonim ***** válasza:

Akkor a mellére.Az még jobb.

A szemkontaktus az nagyon sokat tud mondani.Nézz a szemébe,mint egy igazi szerelmes.

2012. okt. 30. 19:05
 14/29 A kérdező kommentje:

Akkor odabújok, belekarolok, keresem hogy mikor érintkezhetek vele, és bűvölöm?

Valamint színt vallok, de nem szerelmet?

És ha nem elmegyünk, csak átjön?

Filmnézés..beszélgetés...az ágyamon..? Itthon esetleg valami?

2012. okt. 30. 19:06
 15/29 anonim ***** válasza:

Igen igen bűvöld el.öleld,karold.

Vallj színt.

Az otthoni terep a legjobb.Filmezés közben bújj hozzá.Tedd a kezed combjára,pihentesd a fejed a karján.Vagy a mellkasán.Öltözz fel csinosan,és szexin.

Ezt azért már illene észrevennie.

2012. okt. 30. 19:11
 16/29 A kérdező kommentje:
És ha nem kerültünk még filmnézés közben úgy hogy összebújjunk? Kicsi az ágy, szorosan egymás mellet fekszünk...akkor?
2012. okt. 30. 19:13
 17/29 anonim ***** válasza:
Akkor szorosan feküdj mellé,tedd a fejed a mellkasára,a kezed a hasára,a másikat pedig a nyaka alá.Fekve átöleled.és talán az egyik lábad a két lába köz rakni.
2012. okt. 30. 19:14
 18/29 A kérdező kommentje:
Félek nem hagyná...és akkor ebben a pózban én háttal lennék a tévének..szóval előnytelen..valamint talán túl sok neki..
2012. okt. 30. 19:16
 19/29 anonim ***** válasza:
Próbálkozz.ne add fel.Apránként csináld a dolgokat.
2012. okt. 30. 19:18
 20/29 A kérdező kommentje:

De hogy?!

Filmnézés közben mit csináljak?

horrorra akadva 4. szóval végül is Fűrész feldolgozás...félelmetesebb résznél odabújni?

Vagy mit?

2012. okt. 30. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!