Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled történt már?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek olyan, hogy nagyon nyomult valakire, minden érzelmét bevallotta, de az illetőnek nem kellett, erre a szerelmes fél úgy tett mintha már neki sem kellene neki a másik, és a végén ezzel nyerte el a másik felet?2012. okt. 28. 02:04
5/5 anonim válasza:
Valami hasonló már történt velem.
Szerettem volna komolyabban járni egy lánnyal,találkozgattunk,moziban voltunk,pizzázni,meg hasonlók.Egy idő után elmondtam neki,hogy kezdek belehabarodni.Ő azt mondta,nem akar velem járni.És ezzel abba is maradtak a találkozások.Eltelt fél év,nem volt senkim.Tudtam hogy neki sincs barátja.Elkezdtem találkozgatni egy másik lánnyal,akit ő is ismert.Egyszercsak felhívott,hogy jó lenne ha ismét találkozgatnánk,bármi kisülhet a dologból.Több közös ismerősünktől is megüzente ezt.Nem lehet véletlen,mert látott minket kézenfogva.Nem tudom,miért akart ekkor újra,de nekem már nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!