Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul korai volt? Baj, hogy engedtem, hogy megcsokoljon? Mit csinaljak tovabb? en15/L,17/F
Figyelt kérdés
3 hete ismerjuk egymast,elotte egy even at szemeztunk a buszon, de a sarc nem lepett semmit.Bejeloltem a vegen fb-n(es bocsi h megint egy fb-s kerdes van, de ha felenk valaki ez is sok) es ramirt, megkerdezte honnan tudom a nevet stb..., masnap mar ketten mentunk suliba,mert en is abba a gimibem vagyok amelykben o. Tok aranyos volt meg minden,aztan multkor golyabal volt es egy klubban tartotta a suli, szemeztunk egymassal,aztan oda jott hozzam tancoltunk,majd leulltunk egy kicsit.Bevallotta,hogy tetszem neki ,aztan csak beszelgettunk es csak spontan lesmarolt.A vegen mar eggyutt maentunk minden fele, bemuatott az osztalytarsainak, tancoltunk es meg elcsattant 2csok.Kiakart hivni setalni,de nekem haza kellett menjek, elkerte a szamomat es megbeszeltuk,hogy suli utan beullunk valahova.2012. okt. 27. 18:45
11/13 Szpirit válasza:
Szerintem nincs semmi mi baj ha egy 15 éves lány csókolózik egy sráccal. Sőt serintem méugyan ari hogy így eljár veled. A szex az más nézzetek meg egy filmet kettesben gépen ha olyan akkor ott helyben kiderü. Sok szerencsét
12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kivancsiak vagytok-e meg ra vagy sem, de gondoltam csak leirom, hogy azota is eggyut vagyunk :)!
2013. ápr. 10. 20:21
13/13 anonim válasza:
Szia :D
Bocsi, de ezt muszáj leírnom: annyira aranyos vagy xd (mielőtt félreértenéd, nem vagyok leszbi vagy ilyesmi, nem azért írom, csak mert ez most tényleg olyan cukin hatott rám :P)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!