Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Szeretném megmondani egy barátomnak, hogy tetszik, de félek, hogy visszautasít vagy épp közösség bolondjává tesz. Segítsetek! Köszi^^ Saci 11/l

2012. okt. 16. 22:06
 1/5 Solarian ***** válasza:
Hívd el valahova. Sütizni vagy csak sétálni. Aztán szépen tálalj ki. Nemnagyon veszthetsz semmit. Ha nem világos ez alapján, írj nyugodtan.
2012. okt. 16. 22:54
 2/5 A kérdező kommentje:
nem túl messze lakunk egymástól, de azért van egy pár utca köztünk. nagyon jó viszonyom van vele a barátnőm mindig faggatja, hogy tetszek-e neki :) de sosem válaszol csak annyit mond, hogy az osztályból a legtöbb lány közzül én vagyok a " kedves, vices, jófej" gyerek:)
2012. okt. 19. 20:38
 3/5 A kérdező kommentje:
jah ezt elfelejtettem mondani, hogy harmadikban szerelmet vallott nekem nem tudom talán letett rólam?
2012. okt. 19. 21:15
 4/5 A kérdező kommentje:
bocs ezt most tudtam meg hogy érzelmes és egy barátnőmmel 3 napig jártak és ő 99,99%ban szerette a lányt. a lány dobta őt és ez neki eléggé rosszul esett
2012. okt. 19. 21:24
 5/5 Lila1.23 válasza:
szerintem adjál rá utaló jeleket és így talán rá fog jönni de nem bizti ha minnél többet lógsz vele a suliba akkor is rá tud jönni ha csak nem hülye de azt is meg teheted h csak egyszerűen kitálalsz és meg mondod neki h ne mondja el senkinek még a legjobb barátjának se és ez ne akadályozza a barátságot ha érez irántad valamit akkor ő is ki fog tálalni nekem elhiheted
2012. okt. 27. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!