Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akar velem aludni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar velem aludni a barátom. Miért?

Figyelt kérdés
Azt mondja, h neki szüksége van saját kis kuckóra, ahol ellehet egyedül. de basszus, tavaly rengeteget aludtunk együtt, akkor most miért nem :(

2012. okt. 15. 22:23
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
és hihetően hangzik? én élőben gondoltam a megkérdezést mert akk jobban látszanak a jelek.
2012. okt. 17. 20:44
 42/45 A kérdező kommentje:
élőben is ezt mondja. és én hiszek neki.
2012. okt. 17. 20:47
 43/45 anonim ***** válasza:

Élőben: odamész, és szépen lelkiztek egyet, hogy miért nem akar veled aludni, adjon NORMÁLIS, KONKRÉT választ, a kuckós helyett, elvégre nem lehet ez a fő szempont.. Biztos, hogy van vmi a háttérben, csak ki kellene deríteni.

Ne a neten próbálkozz ilyenekkel, simán átverhet, azonban ha a szemedbe nézve kell beszélnie, máris más lesz a reakció.

2012. okt. 17. 20:48
 44/45 anonim ***** válasza:
Valaki este fingik. Lehet h ő, csak szegyelli...
2013. nov. 4. 19:31
 45/45 anonim ***** válasza:

Hát kicsikém a meg akar úgy is megcsal és ezt hiába is nem akarod elfogadni, de az is benne van a pakliban. Sajnos mást úgy sem tehetsz, minthogy beletörődsz eleinte úgy érzed megaláztak viszont ez az érzés arról szól, hogy úgy érzed, hogy beletapostak a büszkeségedbe a méltóságodba. Viszont azt ne feledd, hogy ő nem a tulajdonod tehát a ki akar szállni úgy is meg fogja tenni ezt akár a hátad mögött, akár megbeszéli veked ezt. Viszont kérdés, hogy te megtennéd-e a háta mögött fordított helyzetben szerintem ő sem érezné jobban magát. Na mindegy ha menni akar úgy is megy akár megbeszéli ezt veled, akár nem.

Persze nem vagyok semmi jónak az elrontója.

2018. jún. 8. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!